070 30 29 500 info@bagroep.nl
hero image
02-04-2020

B&A GAAT OP VOLLE KRACHT DOOR, ONDANKS DE CORONAMAATREGELEN

Ook voor B&A als organisatie geldt dat we onze werkwijzen aanpassen als gevolg van de coronamaatregelen. Maar de bewoners en opdrachtgevers waar wij voor werken kunnen gewoon blijven rekenen op onze inzet. Juist de kwetsbare bewoners waar wij ons voor inzetten, zijn de bewoners die wij niet in de steek laten. Ook onze advies- en onderzoeksopdrachten gaan gewoon door in gewijzigde vorm en in de meeste gevallen zonder enige vertraging.

Het coronavirus levert veel beperkingen op, maar wij zien op veel plekken dat bewoners initiatieven nemen om naar elkaar om te kijken. Wij omarmen deze initiatieven en helpen ze waar nodig door ze een podium te geven of met praktische tips en adviezen te ondersteunen.

Wat doen we zoal?

Filippo, jongste vrijwilliger

B&A heeft haar werkzaamheden volledig aangepast op de huidige situatie. We zoeken contact met de kwetsbare bewoners in onze samenleving en zorgen dat zij mee kunnen blijven doen. Bovendien, als we straks corona achter ons kunnen laten, hebben de bewoners niet stilgezeten en zijn ze doorgegaan met ontwikkelen. Dit geldt ook voor onze onderzoeks- en adviesopdrachten.

De wereld staat niet stil en wij gaan gewoon door!