070 30 29 500 info@bagroep.nl
hero image
22-11-2022

Nieuwsbericht: Bestuursleden kondigen hun vertrek aan.

Nieuwsbericht: Bestuursleden kondigen hun vertrek aan. José ten Kroode en Oscar Papa, de huidige bestuurders van B&A, hebben hun vertrek aangekondigd.

José ten Kroode en Oscar Papa, de huidige bestuurders van B&A, hebben hun vertrek aangekondigd. Vanwege hun leeftijd gaan zij met pensioen. José en Oscar zijn beiden vanaf eind jaren ‘90 actief bij B&A.

“Het was een geweldige tijd om aan het roer te staan van deze schitterende organisatie. Een mooie vitale club met deskundige en bevlogen collega’s die ook in de toekomst nog veel goeds gaat doen en voor veel mensen een positief verschil gaat maken. Gezien onze leeftijden is het een goed moment om afscheid van B&A te nemen. De komende maanden zetten we ons maximaal in om het stokje aan een nieuw bestuur over te dragen”, aldus José en Oscar.

De taken van José en Oscar worden vanaf begin 2023 overgenomen door een nieuw te vormen tweekoppig bestuur. Intussen is de procedure gestart om de juiste kandidaten te vinden. Daarbij laat B&A zich bijstaan door bureau Leeuwendaal dat de verdere werving en selectie zal begeleiden.