070 30 29 500 info@bagroep.nl
hero image
02-09-2021

Feestelijke Kick-Off
Madi Diemen

Per 1 september nieuwe naam, uitstraling en website!

Aanbieder van de maatschappelijke dienstverlening in Diemen, voorheen ‘Madizo & Diemen’ gaat sinds 1 september verder onder de naam ‘Madi Diemen’. De nieuwe naam gaat samen met een vernieuwde uitstraling zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijkere positionering van de maatschappelijke dienstverlening in Diemen. De nieuwe website van ‘Madi Diemen’ vormt daarbij een belangrijk onderdeel in het verbeteren van de dienstverlening richting de bewoners van Diemen. Madi Diemen wordt uitgevoerd door B&A.

Deze nieuwe naam, uitstraling en website werden op 1 september tijdens een kleine feestelijke bijeenkomst in theater ‘de Omval’ officieel gelanceerd.

Teamleider van Madi Diemen, Caroline de Jong, presenteerde het frisse, compacte en interactieve programma van deze geslaagde middag. Sprekers waren Marie-Louise Drost, directeur van Madi Diemen en Wethouder Jeroen Klaasse die mede namens de ook aanwezige wethouder Matthijs Sikkes – van den Berg zijn waardering voor de nieuwe uitstraling van Madi Diemen uitsprak. Daarnaast benadrukte hij het belang van het verhaal  achter een goede huisstijl.

Verhaal achter een goede huisstijl

En dat verhaal werd uitstekend verteld door het team van Madi Diemen dat gezamenlijk het podium betrad om te vertellen over hun werk, de integrale samenwerking en hoe belangrijk het is om naast de bewoners te staan. Hun bevlogenheid en teamgeest werkte aanstekelijk op de andere aanwezigen.

“Een nieuwe naam en uitstraling draagt bij aan de bewustwording en trots van onze medewerkers en maakt ook voor de bewoners beter duidelijk wie we zijn, wat we doen en wat we willen. En dat reikt verder dan het beeld dat men vaak nog van ons heeft. Het is belangrijk om goed te laten zien dat we er voor iedereen zijn. Ook om de drempel te verlagen om daadwerkelijk (gratis) hulp in te schakelen. Iedereen heeft weleens problemen en vaak lost u die zelf wel op. Maar soms kan het zijn dat u er niet uitkomt. Dat er niemand is met wie u over uw problemen kunt of durft te praten. Dan is het belangrijk als men weet dat wij er zijn. Dat onze hulpverleners ondersteunen bij het oplossen van problemen in het dagelijks leven. Of het nu gaat over werk, geld, gezin of relaties. Een betrokken team met maatschappelijk werkers, (ouderen)adviseurs, schuldhulpverleners en sociaal raadslieden helpt om weer grip op het leven te krijgen.” vertelde Marie-Louise Drost, directeur.

Na deze mooie presentatie volgde een korte interactieve quiz over Madi Diemen en over de stad Diemen zelf. Leuke feitjes wisselden wat serieuzere vragen af. De middag werd afgesloten met het écht proeven van de nieuwe huisstijl tijdens een intieme borrel met een hapje met eetbaar logo.

Herkenbare naam

Madi Diemen kiest voor een herkenbare naam met een duidelijke link naar de gemeente Diemen.

Het nieuwe logo verwijst subtiel naar de kernwaarden ‘positiviteit, daadkracht en betrokkenheid’ en de slogan “Madi Diemen geeft grip op ’t leven!”, vat daarbij goed samen wat Madi Diemen doet en wil bereiken. Meer informatie en een overzicht van haar diensten is te vinden op:  www.madidiemen.nl

Een sfeerimpressie van de kick-off:

Wilt u meer informatie over Madi Diemen? Neem dan gerust contact op met:

Jennifer de vaal / Directeur Civic Amsterdam