070 30 29 500 info@bagroep.nl
hero image
14-02-2022

Gunningen welzijnswerk Rotterdam

Afgelopen vrijdag ontvingen wij van de Gemeente Rotterdam het bericht dat we geen voorlopige gunningen hebben ontvangen om het welzijnswerk in Rotterdam te coördineren en uit te voeren. Omdat we hebben besloten om niet in bezwaar te gaan tegen deze uitslag, betekent dit dat ons werk in IJsselmonde per 1 juni 2022 stopt.  We vinden het erg jammer dat de opdrachten ons niet gegund zijn. 

Tegelijkertijd feliciteren wij SOL en zullen wij er alles aan doen om de voorbereiding en de komst van SOL zo soepel mogelijk te laten verlopen. Tot het einde van onze opdracht zetten we ons maximaal in. Voor medewerkers, vrijwilligers én bewoners. Zij worden in de komende periode over mogelijke veranderingen geïnformeerd. Onze medewerkers zijn intussen op de hoogte gebracht van de uitslag.

We benadrukken dat het wegvallen van de opdracht in Rotterdam geen effect heeft op onze verdere bedrijfsvoering, de andere lopende projecten en de continuering van het werk van B&A. We blijven ons inzetten voor de (kwetsbare) bewoners in onze steden!