070 30 29 500 info@bagroep.nl
hero image
14-03-2023

Jennifer de Vaal nieuwe directeur Civic Amsterdam

B&A heeft in Jennifer de Vaal een nieuwe directeur voor Civic Amsterdam gevonden. Jennifer volgt per 1 april Marie-Louise Drost op die na een lange carrière bij B&A heeft besloten de organisatie te verlaten.

Jennifer wordt bij Civic Amsterdam verantwoordelijk voor het realiseren van een sterke sociale basis in de Amsterdamse stadsdelen Noord, Oost en Zuidoost. Ook wordt zij verantwoordelijk voor de uitvoering van de maatschappelijke dienstverlening voor de gemeente Diemen (Madi Diemen) en het JSP in stadsdeel West.

De afgelopen 13,5 jaar werkte Jennifer voor welzijnsorganisatie DOCK. Daar vervulde zij verschillende leidinggevende posities in onder andere Utrecht en Amsterdam. Jennifer over haar nieuwe baan: “Mijn focus ligt altijd bij hoe wij de meeste impact kunnen maken in de levens van de mensen waar we dit werk voor doen. Ik ben blij dat ik dat samen met bewoners, collega’s en partners nu namens B&A voor Civic Amsterdam mag gaan doen. Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan en iedereen te leren kennen.”

Mathilde Corsten, bestuurder B&A is blij met haar komst: “Het werk bij Civic is divers en de ambities zijn groot. Jennifer neemt de noodzakelijke kennis en ervaring mee om samen met het team van medewerkers en vrijwilligers succesvol te zijn. Ik wens haar alle succes en kijk uit naar de samenwerking.”

Jennifer de Vaal