070 30 29 500 info@bagroep.nl
hero image
12-06-2023

Willem Jansen nieuwe directeur Buurtteam Zuidoost

B&A heeft in Willem Jansen een nieuwe directeur Buurtteam Zuidoost gevonden. Willem volgt per 12 juni Anne van Riet-Keulen op die vanaf 1 januari 2022 tijdelijk de functie heeft vervuld en half juli de organisatie verlaat.

Willem Jansen start op 12 juni bij B&A Groep als directeur van het Buurtteam Amsterdam Zuidoost. Hij volgt Anne van Riet-Keulen op die vanaf 1 januari 2022 tijdelijk de functie heeft vervuld en half juli de organisatie verlaat.

Willem Jansen wordt bij het Buurtteam Amsterdam Zuidoost verantwoordelijk voor de integrale aansturing van het Buurtteam, stadsdeelgebied Weesp en de twee projecten vanuit de armoedebestrijding in Waddinxveen en Gooise Meren.

In zijn carrière deed Willem in eerdere functies ervaring op in de thema’s waarin ook de buurtteams actief zijn. Hij kent het sociaal domein goed, mede door zijn eerdere werk als wethouder in Ouder-Amstel en de managementposities die hij vervulde bij diverse Amsterdamse woningbouwcorporaties.

Willem over zijn nieuwe baan: “Ik heb altijd gewerkt bij organisaties die nauw verbonden zijn met de gemeenschap en die voor bewoners een vertrouwde plek bieden voor hulp en ondersteuning. Ik ben heel blij dat ik nu, namens B&A Groep, bij het Buurtteam Amsterdam Zuidoost mag starten. Ik kijk ernaar uit om de bewoners, collega’s en partners te leren kennen en samen te werken aan een sterker Zuidoost.”

Mathilde Corsten en Marie-Fleur Lobry (bestuurders B&A) zijn blij met de komst van Willem: “De uitdagingen en ambities in Zuidoost zijn groot. Willem heeft door zijn eerdere werk in het publieke domein de noodzakelijke kennis en ervaring opgedaan om met het team van medewerkers succesvol te zijn. We wensen hem veel succes en kijken uit naar de samenwerking.”

Willem Jansen