070 30 29 500 info@bagroep.nl

BESTUUR EN TOEZICHT

Mathilde Corsten en Marie-Fleur Lobry vormen samen het tweehoofdige en collegiale bestuur van B&A. Gezamenlijk dragen zij de eindverantwoordelijkheid voor alle facetten van onze dienstverlening, de positionering en het strategisch beleid van B&A.

Zowel in onze onderzoeken als in de praktijk zien we bij B&A goed waar er binnen beleid iets misgaat, waar knelpunten zitten en haperingen. Onze adviseurs leggen zich bij die probleemanalyses niet neer en zien het als een opdracht om óók tot werkbare, concrete vooruitgang te komen. In die zoektocht durven wij voor de troepen uit te lopen. Daarbij houden wij scherp voor ogen dat regels en systemen ons nooit het zicht mogen ontnemen op de mensen over wie het binnen het sociaal domein gaat. Dat betekent dat we niet zo maar wat theoretiseren vanachter een tekentafel, maar de praktijk echt betrekken bij het advies dat we uitbrengen en daarbij creatief en soms experimenteel te werk durven gaan.

Opdrachtgevers worden bijgestaan met een breed scala aan adviesdiensten in het sociaal domein, zoals ondersteuning in beleidsontwikkeling, projectleiding, procesmanagement, het geven van trainingen, het uitvoeren van onderzoeken, evaluaties en rekenkameronderzoeken.

 

Lees minder Lees verder

BESTUUR

Wilt u weten wat B&A voor u kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Yorick van den Berg / manager advies