Uitvoering

Als vernieuwers aan de slag

De rode draad in ons werk in de wijk is dat we altijd gericht zijn op leren en ontwikkelen. Dit past bij onze visie op burgerschap dat ieder mens met zijn omgeving ook in staat is om te leren en zich te ontwikkelen (daar zelfs door gedreven wordt). We gaan daarbij uit van een oplossingsgerichte aanpak waarbij we zoveel mogelijk met de beelden van mensen over hun eigen toekomst werken. We leggen daarbij de nadruk op wat iemand kan en gaan niet uit van wat iemand niet kan. Lees verder >

Onze Uitvoering nieuwsitems

Otto Schildknegt, interim veiligheidsmanager bij gemeente Almere

In december is Otto gestart als interim veiligheidsmanager bij gemeente Almere. Hoogste tijd om eens bij te praten over zijn bijdrage aan een veilig Almere.

StuwKR8 officieel van start in Hardinxveld-Giessendam

Leny Braks, projectleider, heeft tijdens een fietstocht kennisgemaakt met professionele organisaties, verenigingen, gemeenschappen en actieve burgers. 'Via die netwerken horen wij wat er leeft en wat er nodig is,‘ vertelt Braks.

Futuro leert studenten theorie toe te passen in de praktijk

Studenten, van de Minor ‘Werken in het (jeugd)veiligheidsdomein’, kunnen bij hun praktijkbegeleiders terecht voor feedback, informatie over het onderwerp van de praktijkopdracht, de doelgroep, netwerkpartners en de werkwijze van Futuro.

Onze organisaties