Uitvoering

Als vernieuwers aan de slag

De rode draad in ons werk in de wijk is dat we altijd gericht zijn op leren en ontwikkelen. Dit past bij onze visie op burgerschap dat ieder mens met zijn omgeving ook in staat is om te leren en zich te ontwikkelen (daar zelfs door gedreven wordt). We gaan daarbij uit van een oplossingsgerichte aanpak waarbij we zoveel mogelijk met de beelden van mensen over hun eigen toekomst werken. We leggen daarbij de nadruk op wat iemand kan en gaan niet uit van wat iemand niet kan. Lees verder >

Nieuws Uitvoering

Opinie:
Weg met het Calimero-imago

Oscar Papa neemt u mee in het dynamische domein van welzijn en zorg. Bedoeld om te prikkelen en het gesprek aan te gaan. Deze keer over de waarde van sociaal werk (welzijn) als wijkregisseur in relatie tot de zorg.

Erasmus studenten doen praktijkkennis op bij PIT 010

Op vrijdag 11 januari brengen ruim 100 studenten Gezondheidswetenschappen van de Erasmus School of Health Policy and Management (ESHPM) een bezoek aan sociaal werkorganisatie PIT 010. De studenten maken kennis met cliënten van PIT 010 en gaan ’s middags op huisbezoek bij mensen in IJsselmonde.

Een werkdag van Leny Braks, projectleider StuwKR8

De gemeente Hardinxveld-Giessendam heeft een Maatschappelijke Agenda opgesteld met doelen waaraan inwoners, verenigingen en organisaties de komende jaren werken. Leny heeft als taak om een overkoepelend plan te maken, samenwerking te stimuleren en initiatieven aan te jagen.

Onze organisaties