B&A Wmo begeleiding Amsterdam-Oost is verhuisd naar nieuwe locatie

Al sinds 1 juni 2017 heeft B&A een contract met de gemeente Amsterdam voor het uitvoeren van de Wmo. Inmiddels werken we vanuit 5 locaties: West, Nieuw-West, Noord, Zuid-Oost en Oost (Indische Buurt) geopend. In Amsterdam-Oost zijn we afgelopen maand verhuisd naar een nieuwe locatie, aan de Soembawastraat 54. De locatie werd op donderdag 23 mei op feestelijke wijze officieel in gebruik genomen met een open-huis-borrel voor netwerkpartners van samenwerkende organisaties, collega’s en andere geïnteresseerden.

Om de laagdrempeligheid voor cliënten te bevorderen ademt de inrichting van de ruimte een informele sfeer, een sfeer die zich ergens tussen die van een kantoor en een huiskamer bevindt. Dit blijkt te goed werken als je merkt met welk gemak er door zowel collega als cliënt wordt aangebeld. En voor wie nog niet langs is geweest: “Je bent van harte welkom bij ons op de Soembawastraat!”

B&A Wmo begeleiding biedt ondersteuning aan mensen die dat door tijdelijke of blijvende omstandigheden nodig hebben, met als doel ze zo zelfredzaam mogelijk te laten worden en/of blijven. We bieden cliëntondersteuning op verschillende leefgebieden, zoals gezondheid, dagritme, postzaken, etc. dichtbij huis en/of aan huis aan cliënten vanaf 18 jaar.

Omdat we ambulant werken zijn we behalve in ons kantoor in Amsterdam Oost dikwijls in de wijk te vinden om cliënten te ondersteunen, maar ook om contacten te leggen en te onderhouden en om overleg te plegen met verschillende formele en informele organisaties in de buurt.

    

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie over B&A Wmo begeleiding in Amsterdam-Oost