Interim ketenregisseur in het zorg- en veiligheidsdomein

Sinds begin november 2018 is Nane Akpa actief als interim ketenregisseur in Culemborg. Zij versterkt de komende tijd het huidige team bestaande uit drie ketenregisseurs.

In deze functie voert Akpa werk uit voor of binnen gezinnen en eenpersoonshuishoudens die problemen hebben met betrekking tot schulden, huisvesting, opvoeding, ontbreken van dagbesteding en overlast. Als ketenregisseur regisseert Akpa ‘op afstand’. Zij onderhoudt contacten met de ketenpartners in het werkveld zoals partners binnen het Veiligheidshuis en de Sociale Wijkteams.

Dynamische opgave

‘Als ketenregisseur sta je voor een dynamische en uitdagende opgave: sturing geven aan een integrale aanpak voor (complexe) casuïstiek in het zorg- en veiligheidsdomein’, aldus Akpa. ‘Op dit moment heb ik een aantal casussen waarin ik zowel contact onderhoud met netwerkpartners, als ook met de cliënt en zijn of haar omgeving om tot een gezamenlijke strategie te komen. Daarnaast organiseer ik ook verschillende multidisciplinaire overleggen, waarin we creatieve oplossingen bedenken voor vraagstukken betreffende verwarde personen, personen die risico gedrag vertonen en/of zorgmijdend zijn.’

Culemborg is een mooie historische stad, volop in beweging, energiek, veelzijdig en vooruitstrevend. Voor deze interim opdracht zocht de gemeente naar iemand met ruime ervaring, een netwerker die in korte tijd in staat is situaties te analyseren.

‘Nane Akpa heeft ervaring binnen verschillende lagen van een gemeentelijke organisatie en een grote mate van zelfstandigheid. Haar CV en ervaring sluiten goed aan bij de functie van ketenregisseur’, aldus Carlos Weijers, ketenregisseur in Culemborg.

Meer weten over jeugd en veiligheid?

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op voor een oriënterend gesprek. Ik vertel u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Opdracht

medewerker profielfoto

Wilt u meer weten?
Vraag het aan:

Nane Akpa

n.akpa@bagroep.nl 06 4843 0661
Meer over Nane Akpa

Opdrachtgever:
Gemeente Culemborg
Periode: 2018
Projectnummer: 35793