Over B&A

B&A is een uitvoerings-en adviesorganisatie in het sociaal domein. Binnen het sociaal domein richten wij ons op de snijvlakken welzijn & zorg, jongeren en participatie & activerend werk.

Uitvoering

Als uitvoeringsorganisatie in de wijk richten wij ons op de minder redzame en kwetsbare mensen en kijken wij ook hoe wij zelfredzame mensen hierbij kunnen inschakelen. Doel is dat mensen de regie over hun leven terugkrijgen en een rol oppakken in de sociale omgeving die bij hen past en hen voldoening geeft. Onze uitvoering opereert lokaal onder namen als Civic Amsterdam en PIT 010.

Advies

Uniek aan B&A is dat wij ook over een aparte adviesgroep beschikken, die veel ervaring heeft met het adviseren over welzijn & zorg, jongeren en werk. Onze inzet wordt gevraagd door overheden, non-profitorganisaties, publieke uitvoeringsorganisaties en brancheorganisaties. Wij leveren onze opdrachtgevers een breed scala aan diensten, zoals ondersteuning in beleidsontwikkeling, projectleiding, procesmanagement, het geven van trainingen, maar ook het uitvoeren van onderzoeken, evaluaties en rekenkameronderzoeken.

WMO BEGELEIDING

B&A biedt Wmo begeleiding in heel Nederland.  Wij bieden onze dienstverlening op een herkenbare plek in de wijk waar iedereen, met en zonder een indicatie, welkom is. Dit doen we onder het Werk- en Wmo-diensten label van B&A.

Onze mensen

Bij B&A werken in totaal ongeveer 150 medewerkers. Allen werken vanuit onze waarden positiviteit, daadkracht en betrokkenheid. De waarden zijn ons gemeenschappelijk kompas en vormen de basis op grond waarvan we onze besluiten nemen.

Onze medewerkers zijn experts in het sociaal domein. De combinatie van uitvoering en advies maakt ons bijzonder in de markt. De twee activiteiten versterken elkaar en dit leidt tot een vernieuwende aanpak met duidelijke resultaten. Hiermee dragen wij bij aan een vitale samenleving.

BESTUUR

Het bestuur van B&A wordt gevormd door José ten Kroode en Oscar Papa.

B&A kent een Raad van Commissarissen en een Raad van Advies.

RAAD VAN COMMISSARISSEN

De RvC heeft een toezichthoudende functie op het bestuur van B&A en bestaat uit: Hans Zwarts, Renko Campen en Wim Kooijman.

RAAD VAN ADVIES

De Raad van Advies adviseert het bestuur van B&A over de strategie van ons bedrijf. De Raad van Advies bestaat uit: Hans Spigt, Hamit Karakus, Mark Brent en Iris van Bennekom.

B&A is lid van Sociaal Werk Nederland.

medewerker profielfoto

Wilt u meer weten?
Vraag het aan:

José ten Kroode

j.kroode@bagroep.nl 06 5477 1120
Meer over José ten Kroode

Onze organisaties