Kennismaken met:

Cecile Versteegh profielfoto

Cecile Versteegh


operationeel directeur

06 27 06 19 36

Als operationeel directeur ben ik verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van de organisatie. Vanuit deze rol weet ik wat er speelt bij de verschillende organisatie onderdelen en leg ik verbindingen tussen onze uitvoerings-, advies- en de ondersteuningsafdeling. Uiteraard neem ik daarin de ontwikkelingen van buiten mee. Het sociaal domein is volop in beweging, dat maakt het werken bij onze organisatie ook zo interessant. Ik vind het belangrijk dat onze professionals zodanig zijn toegerust dat zij hun werk zo optimaal mogelijk kunnen verrichten en dat zij kansen krijgen en zien om zich te kunnen ontwikkelen. Zo doen we binnen ook waar we buiten voorstaan: mensen in hun kracht zetten.

Mijn kracht zit in het overzien van het grotere geheel, verbindingen leggen en waar nodig komen met originele oplossingen. Ik hecht er waarde aan dat er energie stroomt in onze organisatie en ik geef graag een slinger aan de motor van onze organisatie. Voor mij is hierbij een leidend thema om vooral met elkaar samen te werken; samen weet en kun je meer.

Ik vind dat wij ons als organisatie telkens moeten aanpassen en vernieuwen, stilstand is achteruitgang! Hierbij passen zaken als mouwen opstropen, handelen, out- of- the box denken en beweging creëren. Onze waarden, positiviteit, daadkracht en betrokkenheid sluiten hier mooi bij aan. Ik haal inspiratie uit hoe onze collega’s dagelijks een bijdrage leveren aan de vernieuwing van het sociaal domein.

Ik geloof in het adagium: ‘houd het simpel en doe het gewoon’ en hier ben ik dan ook met plezier dagelijks mee bezig.