Kennismaken met:

Demet Akpinar profielfoto

Demet Akpinar


adviseur

06 20 13 27 04

Mijn naam is Demet Akpinar. Al sinds mijn studie ben ik werkzaam voor B&A. Ik heb jarenlang mooie projecten mogen opzetten en uitvoeren en heb verschillende rollen vervuld trainer, coach, ontwikkelaar, projectleider, kwartiermaker, manager. Op dit moment ben ik adviseur op het gebied van participatie en werk.

Naast die functie, vervul  ik de rol van interim teamleider van de participatiecampus bij Indebuurt033. De rode draad in mijn werk is: participatie en zorgen dat er niemand aan de kant staat. Iedereen doet mee, naargelang hij of zij kan.

Meedoen aan de samenleving is voor iedereen belangrijk. Meedoen kan op vele manieren, via een reguliere baan, maar ook via beschut werk, (arbeidsmatige) dagbesteding of vrijwilligerswerk. Niet iedereen kan deelnemen op eigen kracht. Sommigen hebben daarbij ondersteuning nodig. Welke aanpak is kansrijk en wat werkt als het gaat om het bevorderen van participatie van mensen met beperkingen, van mantelzorgers, van mensen in armoede en met schulden of van vluchtelingen? Hoe kun je aansluiten bij de eigen mogelijkheden van mensen en perspectief bieden in hun situatie? De juiste aanpak zorgt voor maximale participatie.

Ik zet mij graag in om onbedoelde obstakels die de weg naar participatie hinderen te identificeren en denk mee in het vinden van duurzame oplossingen! Ik enthousiasmeer mensen om het maximale uit zich zelf te halen en stappen te zetten. Ook de marathon begint met één stap.

NIEUWSGIERIG NAAR een werkdag van Demet BIJ B&A?

Lees hier hoe haar werkdag eruit ziet >


Expertise

Werk | Participatie | Arbeidsmarkt | Open Interactie Model 


Opinie