Kennismaken met:

Mathilde Corsten profielfoto

Mathilde Corsten


directeur B&A Wmo Begeleiding

06 5100 5020

Mijn naam is Mathilde Corsten, een flexibele, resultaatgerichte manager met ruime ervaring binnen de zorg en dienstverlening. Mijn managementstijl is het beste te omschrijven als dienend leiderschap: ik zet anderen in hun kracht om samen zo goed mogelijk te presteren. Ook niet onbelangrijk: ik beschik over een gezonde portie humor en werk graag samen in een netwerk.

Ik ben al een aantal jaren actief in de Wmo en werk hierin graag samen met gemeenten, wijkteams, collega aanbieders en lokale ondernemers. Zo heb ik bijvoorbeeld in samenwerking met de gemeente Amsterdam meerdere vormen van werktrajecten en vrijwilligerswerk opgezet centraal in de wijk. Mijn doel is mensen te laten participeren in de maatschappij en dat iedereen zich nuttig voelt. Om dit te behalen ben ik altijd op zoek naar lokale kansen en uitdagingen. Ik zet mijn verbindend vermogen in om deze kansen vervolgens in resultaten om te zetten.

Ik haal er veel energie uit om betrokkenheid te creëren en banden te scheppen. Dit kan tussen mensen onderling zijn maar bijvoorbeeld ook tussen een organisatie en een persoon. Zonder betrokkenheid tussen mensen kun je in mijn beleving geen draagvlak creëren voor innovatieve ideeën en oplossingen. Hier zet ik mij dagelijks voor in!


Expertise

Wmo | Leren en Werken | Ambulante ondersteuning | Begeleiding naar betaald werk