Kennismaken met:

Sabine Bernard profielfoto

Sabine Bernard


adviseur

06 5049 8616

Mijn naam is Sabine Bernard. Ik ben opgeleid als sociologe aan de Universiteit van Tilburg en heb mij verder gespecialiseerd in het beleids- en toegepast onderzoek aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Ik ben gestart bij B&A in januari 2017 als stagiaire adviseur. Tijdens mijn periode als stagiaire kreeg ik een kijkje in de keuken bij de uitvoering en heb ik onder meer een bijdrage geleverd aan de aanbesteding Welzijn Rotterdam. Naast deze werkzaamheden heb ik een kwantitatief onderzoek verricht naar de Jongeren Service Punten in Amsterdam. Na het succesvol afronden van mijn studie, ben ik direct aan de slag gegaan als junior adviseur en onderzoeker. Momenteel ben ik in de uitvoering betrokken bij Civic Amsterdam en werk ik aan een aantal (advies)opdrachten.

Vanuit mijn achtergrond als sociologe, ben ik geïnteresseerd in vraagstukken als sociale ongelijkheid, sociale cohesie, maatschappelijke participatie en criminaliteit. Binnen deze vraagstukken vind ik het interessant te onderzoeken hoe het beleid is vormgegeven en in hoeverre het effectief en efficiënt is. In mijn werk vind ik het leerzaam om een balans te creëren tussen uitvoering en onderzoek. En zo niet alleen over maatschappelijke vraagstukken te schrijven, maar hier ook (praktijk)ervaring in op te doen.

NIEUWSGIERIG NAAR een dag VAN Sabine BIJ B&A?

Lees hier hoe haar werkdag eruit ziet >


Expertise

Jongeren Service Punt (JSP) | Kwantitatief onderzoek en analysen | Toegepast beleidsonderzoek | Beleidsadvisering


Opinie