070 30 29 500 info@bagroep.nl
hero image

WERKEN BIJ CIVIC AMSTERDAM

Jouw werk is van veel waarde.

Kom jij ons team versterken?

Civic Amsterdam: samen is de sleutel
Bij Civic Amsterdam werken we aan het welzijn van de bewoners van Amsterdam Noord, Oost en Zuidoost. We willen dat mensen goed in hun vel zitten en actief zijn in hun wijk. ‘Samen’ is daarbij de sleutel tot succes. Door mensen te motiveren en te faciliteren, stimuleren we ze om met elkaar iets te betekenen voor hun buurt. En lopen ze vast? Dan kijken we vooral naar wat er nog wél kan. Samen zoeken we naar activiteiten die zingeving en hulp brengen.

Zo doen we dat
Of het nou in een buurthuiskamer, een inloopspreekuur of taalles is: we stimuleren ontmoetingen en het bereiken van dromen. Hiertoe dragen we bij aan veel verschillende projecten en programma’s. Denk aan Welzijn op recept, Grip op geld en het Alzheimertrefpunt. Zo werken we met de inwoners aan bloeiende, duurzame wijken waar iedereen welkom is.

Zo zijn wij
Bij Civic Amsterdam doen we niet aan dertien in een dozijn. Diversiteit en verschillende perspectieven brengen juist groei en innovatie. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al verder bent, bij ons krijg je de kans om te groeien en te leren van ervaren collega’s. Verder maakt het contact met veel verschillende mensen het werken bij Civic Amsterdam interessant. Getalenteerde professionals, invloedrijke organisaties en inspirerende bewoners, je komt ze allemaal tegen.

Tot slot hebben we een toegankelijk team, we vieren successen en we doen leuke dingen samen. Poets je bowlingbal maar vast op voor ons jaarlijkse bowlinguitje. En ook onze borrels zijn altijd gezellig.

Hier vind je ons
We zijn actief op 14 locaties in Amsterdam Noord, Oost en Zuidoost. Je werkt vanuit één of meerdere van die locaties. Alle plekken hebben hun eigen charme. Een gezellige aanloop van buurtbewoners, heerlijke lunchtentjes in de buurt of een mooie wandelroute om de hoek bijvoorbeeld. Verder ben je vooral in de wijken zelf. In contact met bewoners of bij partnerorganisaties en opdrachtgevers.

Lees minder Lees verder

Momenteel zijn er geen vacatures.

  • Alle (1)
  • Vacature (0)
  • Stageplaatsen (0)
  • Vrijwilligerswerk (0)