070 30 29 500 info@bagroep.nl

Assistent Buurtteam Amsterdam Zuidoost

[36 uur | Amsterdam Zuidoost]

Waar kom je te werken?

Op verschillende buurtteamlocaties in Amsterdam Zuidoost
Amsterdam wil een leefbare, (sociaal) veilige samenleving waarin bewoners naar elkaar omkijken. Met de nieuwe buurtteams beoogt Amsterdam een laagdrempelige, passende, duurzame en kosteneffectieve plek te creëren waar haar inwoners met al hun vragen terecht kunnen. De Amsterdammer wil vooral goed en zonder gedoe geholpen worden. B&A is de uitvoerder voor stadsdeel Zuidoost. Onze Buurtteam Medewerkers, omringd door specialisten, werken integraal en sluiten aan op de individuele vragen en behoeften van de Amsterdammers. Doordat specialisten in hetzelfde team werken borgen we de integraliteit van onze ondersteuning.

wat ga je doen?

Als Assistent Buurtteam op onze locaties in Amsterdam Zuidoost ben jij onderdeel van het team ‘Kinderopvangtoeslag’ (KOT). Je bent samen met jouw collega’s bezig om de Amsterdammers te ondersteunen die slachtoffer zijn geworden van de toeslagenaffaire. Jij houdt je voornamelijk bezig met de praktische ondersteuning van deze Amsterdammers. Daarbij ben jij verantwoordelijk voor:

WAT VRAGEN WIJ?

Wat bieden wij jou?

DIT ZIJN WIJ!

B&A voert sociaal werk uit door middel van projectorganisaties in grote en middelgrote gemeenten en adviseert overheden, non-profit- en publieke uitvoerings- en brancheorganisaties over het sociaal domein. Voor B&A is het leidende principe: Elk mens is ergens goed in. Geen enkel mens is goed in alles. Iedereen is (vol)waardig. Er wordt bij B&A gewerkt vanuit optimisme, met gezonde veranderingszin en in de overtuiging dat voor elk probleem een oplossing bestaat. Het is een snelle, lenige en organische organisatie, waar geen dag hetzelfde is en altijd gestreefd wordt naar verbetering en innovatie. De mensen van B&A streven ernaar om voor de mensen voor wie zij werken een vangnet én trampoline te zijn. Nuchter, oplossings- en resultaatgericht en samenwerkend in de complexe wereld van verkokerde belangen, schotten en loketten, zetten de doeners en denkers van B&A zich in voor alle bewoners van de wijken waarin de organisatie actief is.

Belangstelling?

Stuur jouw CV en persoonlijke motivatiebrief naar HR@bagroep.nl. Weet je ons te overtuigen en kom je door de eerste selectie heen? Dan bestaat de verdere sollicitatieprocedure uit twee sollicitatiegesprekken, een VOG-aanvraag en een referentiecheck. Wanneer we beiden een match zien, hopen we je daarna te kunnen verwelkomen in ons team!

Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met (Asmaa Ahmiane, Buurtteammanager) via (a.ahmiane@buurtteamamsterdamzuidoost.nl) en (06 40245098). Voor vragen over de procedure neem je contact op met de HR afdeling via HR@bagroep.nl of 070-3029549.

Reageren kan tot 1 juni 2023. De vacature wordt bij voldoende reacties eerder gesloten.

Noot aan externe bureaus: wij waarderen jullie wens om mee te helpen met het vinden van de juiste kandidaat. Toch kiezen wij ervoor om de vacature zelf te vervullen.