070 30 29 500 info@bagroep.nl

▸ Standplaats: locatie Amsterdam Zuidoost

▸ Salarisindicatie: € 3.515 – € 5.272

▸ 32-36 uur

▸ Jaarcontract, met zicht op een vast contract.

Heb jij een afgeronde hbo- of wo-opleiding en minimaal drie jaar relevante werkervaring en zou je wel willen werken bij dé specialist in het sociaal domein van Nederland? Ga dan voor B&A aan de slag als beleidsadviseur voor het Buurtteam van Amsterdam Zuidoost. Als beleidsadviseur ben jij een onmisbare schakel om te werken aan de kwaliteit van onze dienstverlening en projecten in ons werkgebied.  

Buurtteam Amsterdam Zuidoost, Weesp + Driemond is dé plek voor de bewoners van Amsterdam, Weesp en Driemond met vragen op het gebied van zorg, welzijn, wonen, werk, financiën, ontmoeten en veiligheid. Dagelijks zetten wij ons in om onze inwoners zoveel mogelijk zelf regisseur van hun eigen leven te laten zijn.

DIT GA JE DOEN

Als beleidsadviseur bouw je mee aan het buurtteam. Je levert daarbij een belangrijke bijdrage aan onze opdracht. Er moet veel werk worden verzet om grip te houden op de kpi’s en kwaliteitsverbeteringen. Dit doe je samen met de managers van het buurtteam. Daarnaast voer jij stedelijke en lokale projecten uit en draagt bij aan de ontwikkeling hiervan. Je bent sparringpartner voor de leden van het Management Team en de directeur van het Buurtteam Hiërarchisch val je direct onder de directeur van het Buurtteam en werk je intensief samen met collega’s die zich ook richten op de kwaliteit en dienstverlening van het buurtteam.

Pluspunten van de functie:

WIE BEN JIJ?

Ervaring binnen het sociaal domein en met buurtteams is een pre.  

HIER GA JE WERKEN

Je komt in dienst bij B&A, een organisatie die door heel Nederland actief is en verschillende advies- en uitvoeringsopdrachten uitvoert in het sociaal domein. Buurtteam Amsterdam Zuidoost, Weesp + Driemond is onderdeel van B&A. Je werkt als beleidsadviseur op onze hoofdlocatie aan de Karspeldreef, maar bent ook vaak op onze andere locaties. Meer weten over B&A? www.bagroep.nl.  

Op jouw lijf geschreven?

Stuur jouw motivatiebrief en CV direct naar hr@bagroep.nl.

Binnen een week laten we je dan weten hoe de verdere sollicitatieprocedure eruitziet. Hopelijk volgen er dan twee gesprekken zodat we elkaar beter leren kennen. Is er een wederzijdse match dan vragen we om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties. Wie weet kunnen we je snel verwelkomen in ons team!

Voor inhoudelijke vragen over de functie neem je contact op met Lisa Olsthoorn (HR adviseur) via 06-21881159 / l.olsthoorn@bagroep.nl of met Willem Jansen (Directeur Buurtteam Amsterdam Zuidoost) via 06-21885408 / w.jansen@buurtteamamsterdamzuidoost.nl. Voor vragen over de procedure neem je contact op met de HR-afdeling via hr@bagroep.nl of 070 – 302 95 49.