070 30 29 500 info@bagroep.nl

Bestuurder

[Fulltime | Den Haag]

Leeuwendaal zoekt voor B&A een ervaren, samenwerkingsgerichte bestuurder in het sociaal domein, die vanuit externe gerichtheid, visie, overzicht en rust dit goedlopende bedrijf verder laat groeien.

De uitdaging voor B&A en het nieuwe bestuur

Dit jaar heeft het huidige bestuur van B&A te kennen gegeven dat zij vanwege pensioen in de komende periode gelijktijdig de organisatie willen verlaten, echter niet nadat hun opvolgers gevonden zijn en starten. Een van de nieuwe bestuurders komt van binnen de organisatie. De andere bestuurder wordt via deze procedure extern geworven. De wens is om een complementair duo samen te stellen en gelijktijdig te benoemen. Een duo dat B&A vanuit een gedeelde visie verder brengt en dat de organisatie leidt met een goede balans tussen daadkracht en dialoog.

B&A is een bevlogen en maatschappelijk betrokken organisatie in het sociaal domein. Het is een goed lopend bedrijf met ontwikkelpotentieel. Iedereen werkt er elke dag met bezieling en realiteitszin in, voor en met de uitdagende wijken in ons land. Of het nu gaat om mensen met schuldenproblematiek, jongeren met een hulpvraag of eenzame ouderen: in alles gaat B&A op zoek naar iemands eigen talenten om van daaruit het zelfvertrouwen te stimuleren en de ondersteuning te organiseren die iemand nodig heeft om het leven terug op de rit te krijgen. De komende tijd spelen onder andere de volgende relevante uitdagingen waar onder leiding van het nieuwe bestuur aan gewerkt gaat worden:

Wat biedt B&A?

B&A staat te trappelen om met frisse energie verder te ontwikkelen om nog meer in het sociaal domein te kunnen betekenen. Jij kunt daar als nieuwe bestuurder een grote bijdrage aan leveren. Er liggen in de markt enorm veel kansen in een complex maar zeer boeiend domein, waar jij samen met de andere nieuwe bestuurder, het gedreven managementteam en de rest van de organisatie je tanden in kunt zetten. Je bouwt verder aan een financieel gezonde organisatie met een laagdrempelige, informele sfeer, hands-on harde werkers mentaliteit en enthousiaste, deskundige, ondernemende, ideeënrijke en energieke collega’s. Verder biedt B&A onder andere:

profiel

B&A wil bestuurdersduo samenstellen met passie voor het sociaal domein, dat de politiek en overheid snapt. Twee bestuurders die leiding geven aan en samen werken met een prachtige organisatie. Die van buiten naar binnen denken, de organisatie beter laten draaien en tegelijkertijd innoveren en die zorgen voor realisatie van slimme en herkenbare maatwerk uitvoerings- en adviesdienstverlening. Een van de bestuurders komt zoals gezegd van binnen de organisatie. De extern te werven bestuurder vult deze aan met ervaring als bestuurder en (leidinggevende) ervaring in zowel het sociaal domein als in de private sector. Met een landelijk strategisch netwerk in de overheid/ publieke sector en met kennis van aanbestedings- en subsidieprocessen. Jouw visie en helicopterview, jouw acquisitiekracht, jouw rust, overzicht, focus en organisatievermogen zijn van harte welkom.

Informatie

Wil je meer weten over deze organisatie, de inhoud van de functie, de opgave en de profielschets, lees dan het functieprofiel dat je op de website van Leeuwendaal kunt downloaden.

De procedure wordt begeleid door Corinne van der Salm, senior adviseur werving en search. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je met haar contact opnemen, en voor vragen over de procedure met Anouk Keiren, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088 – 00 868 00.

Om te solliciteren, ga naar de website van Leeuwendaal, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om uw emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief.

We ontvangen je reactie graag uiterlijk op 1 november 2022.