070 30 29 500 info@bagroep.nl

Bestuurssecretaresse

Standplaats: Den Haag

Salarisindicatie: maximaal € 4.000 (op basis van 40 uur)

32 – 36 uur

Jaarcontract, met intentie om te verlengen voor onbepaalde tijd

Ben jij een ervaren Directiesecretaresse die het leuk vindt om in een dynamische omgeving te werken waarin geen dag hetzelfde is? Behoud jij het overzicht als je veel verschillende ballen tegelijk omhoog moet houden? Ga jij een uitdaging niet uit de weg en zou je wel willen werken bij de specialist in het sociaal domein in Nederland? Ga dan voor B&A aan de slag als Directiesecretaresse. Ondersteun en ontzorg onze Bestuurders en wees hun rots in de branding.

Enthousiast geworden? Lees dan verder!

Dit ga je doen

Jouw taken zijn divers. Ten eerste ben je er vooral op gericht dat zaken voor de Bestuurders vlekkeloos lopen. Je beheert de agenda’s en plant de afspraken. Je zorgt dat de digitale en fysieke post bij de juiste collega’s terechtkomt. Je notuleert de vergaderingen van het Bestuur (bijvoorbeeld met de RvC, het MT en de OR) en bewaakt samen met de Bestuurssecretaris de actie- en besluitenlijst. Vanzelfsprekend archiveer en beheer jij documentenstromen.

Als ons visitekaartje ontvang je met vriendelijkheid en enthousiasme onze gasten. Indien nodig organiseer je de facilitaire zaken rond bijeenkomsten/evenementen en kom je in actie als zaken niet goed dreigen te gaan.

Kortom je gaat afwisselend werk doen, waarbij je week niet te plannen is. Samen met de Bestuurssecretaris vorm je een team dat nauw met elkaar samenwerkt.

Pluspunten van de functie:

Wat Breng jij?

Naast relevante werkervaring heb jij (minimaal) een HBO opleiding afgerond. Je bent positief, neemt initiatief en ziet wat nodig is. Je denkt proactief mee en hebt overtuigingskracht. Meebewegen met de continu veranderende omgeving kan je als de beste. Je kan snel schakelen en bent flexibel. Service- en klantgericht zijn zit in jou, net als een oog voor detail. Je werkt zelfstandig en weet jouw prioriteiten goed te stellen.

HIER GA JE WERKEN

Je komt in dienst bij B&A, een organisatie die door heel Nederland actief is en verschillende advies- én uitvoeringsopdrachten uitvoert in het sociaal domein. Juist die combinatie maakt ons uniek. Voor B&A is het leidende principe: Elk mens is ergens goed in. Geen enkel mens is goed in alles. Iedereen is (vol)waardig.
Er wordt bij B&A gewerkt vanuit optimisme, met gezonde veranderingszin en in de overtuiging dat voor elk probleem een oplossing bestaat.

Als Directiesecretaresse kom je te werken op het Bestuurssecretariaat, maar je hebt alle ruimte om te sparren met je B&A collega’s die in de uitvoering werken.

OP het LIJF GESCHREVEN?

De sollicitatieprocedure loopt via Pro-Assistance. Solliciteer direct via Pro-Assistance met je CV en onderscheidende en persoonlijke motivatiebrief. Weet je ons te overtuigen en kom je door de eerste selectie heen? Dan bestaat de verdere sollicitatieprocedure uit twee sollicitatiegesprekken en een referentiecheck. Wanneer we beiden een match zien, hopen we je daarna te kunnen verwelkomen in ons team!