070 30 29 500 info@bagroep.nl

▸ Standplaats: Den Haag / hybride
▸ Salarisindicatie: € 4.500 – € 6.500 (bij een fulltime 40-urige werkweek)
▸ 32 – 36 uur
▸ Jaarcontract, met intentie om te verlengen

B&A Groep, een organisatie die in heel Nederland advies- en uitvoeringstaken verricht in het sociaal domein, is momenteel op zoek naar een Bestuurssecretaris. Als je energie krijgt van het ondersteunen van bestuurlijke activiteiten en je aantoonbaar effectief bent in het communiceren op bestuurs- en directieniveau, dan nodigen we je uit om te solliciteren. In deze functie snap jij hoe je het bestuur kan ondersteunen bij het verbeteren van de processen en heb je een brede affiniteit met de inhoud. Met veel enthousiasme kun jij ook samenwerken met diverse belanghebbenden binnen een organisatie. Sta jij bekend om je gestructureerde, kritische, verbindende vaardigheden en je diepgaande betrokkenheid bij het sociaal domein, dan is dit jouw kans!

Wat ga je doen?
Als Bestuurssecretaris ondersteun je en adviseer je het B&A bestuur bij de inhoudelijke en organisatorische bestuurlijke taken. Je bent ook onderdeel van het MT en je hebt een centrale rol in de organisatie. Je fungeert als sparringspartner voor het bestuur en bepaalt samen met hen welke acties er nodig zijn. Ook ondersteun je de raad van commissarissen bij hun toezichthoudende taken en indien noodzakelijk vervul je een adviserende rol.

Je draagt zorg voor de bewaking, coördinatie en het volgen van de procedures op het gebied van governance en overige regelgeving op bestuurlijk- en toezichthoudend niveau. Samen met het bestuur bereid jij de agenda van overleggen van bestuur, MT, raad van commissarissen en OR- bestuur inhoudelijk voor. In de voorbereidingen signaleer je gevoeligheden, risico’s en kansen en adviseer je over de beste wijze om tot een effectieve werkwijze en besluitvorming te komen. Tenslotte geef je leiding aan de Bestuurssecretaresse.

Wat neem je mee?
Het maken van de (strategische) jaarkalender is jou niet onbekend alsmede de kwaliteit van de diverse dossiers bewaken. Je kan zowel dienend, autonoom, gestructureerd en ordenend werken en tegelijk weet je je flexibel op te stellen. Je bent in staat om conceptueel te denken en weet dit ook praktisch te vertalen naar een stappenplan en gedrag. Je bent resultaatgericht en hebt inzicht in haalbaarheid van doelen. Het bewaken van de deadlines gaat jou goed af. Jij weet ervoor te zorgen dat de juiste onderwerpen op de agenda komen en hebt gevoel voor timing van het bespreekbaar maken van onderwerpen. Het foutloos schrijven van teksten is voor jou vanzelfsprekend en communicatief ben jij erg sterk. Met het opstellen en actueel houden van interne reglementen en statuten ben jij bekend mee en je kunt het bestuur voorzien van juridisch advies (of je signaleert dat externe juridische expertise nodig is).

Daarnaast herken je jezelf in de volgende beschrijving:

  • Je hebt minimaal een hbo- of wo- werk- en denkniveau. Juridische achtergrond is een pre, affiniteit een must.
  • Je hebt ervaring als (bestuurs- of directie) secretaris of adviseur, bij voorkeur in het sociale domein.
  • Bij voorkeur ervaring met het werken op het snijvlak publiek/privaat, beide talen begrijpen en werelden kunnen verbinden
  • Affiniteit met het brede welzijnswerk en sociaal domein
  • Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden

Pluspunten van de functie:

  • Salaris: je bruto basissalaris levert door onze gunstige reiskosten en pensioenregeling netto een aangename verrassing op. Bovendien ontvang je een eindejaarsuitkering;
  • Werksfeer: Je voelt je snel thuis bij deze groep positieve, volhardende en optimistisch ingestelde collega’s!
  • 29 verlofdagen en vitaliteitsuren;
  • Op de hoogte blijven: je bezoekt congressen en werksessies om de belangrijkste trends en ontwikkelingen in ons werkveld te kennen;
  • Extraatjes: Je kan met korting fitnessen of een (elektrische) fiets aanschaffen en je bent van harte welkom bij feestelijke borrels & evenementen en leerzame bijeenkomsten. Natuurlijk ontvang je een mobiele telefoon en laptop voor zakelijk gebruik.

Hier ga je werken
Je komt in dienst bij B&A, een organisatie die door heel Nederland actief is en verschillende advies- én uitvoeringsopdrachten uitvoert in het sociaal domein. Juist die combinatie maakt ons uniek. Als Bestuurssecretaris kom je te werken op ons hoofdkantoor in Den Haag,  maar heb je alle ruimte om te sparren met je B&A collega’s die in de uitvoering op de andere locaties werken. Meer weten over B&A? www.bagroep.nl

Op het lijf geschreven?
Stuur jouw CV en onderscheidende motivatiebrief naar HR@bagroep.nl. Sluitingsdatum voor deze functie 11 december. Binnen een week laten we je dan weten hoe de verdere sollicitatieprocedure eruitziet.Wanneer we beiden een match zien, hopen we je daarna te kunnen verwelkomen in ons team!

Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met Marjan Meijlink, HR Adviseur a.i. via email m.meijlink@bagroep.nl.  Voor vragen over de procedure neem je contact op met de HR afdeling via HR@bagroep.nl of 070 – 302 95 49.

Noot aan externe bureaus: wij waarderen jullie wens om mee te helpen met het vinden van de juiste kandidaat. Toch kiezen wij ervoor om de vacature zelf te vervullen.