070 30 29 500 info@bagroep.nl

Bestuurssecretaris

[24-32 uur | Amsterdam]

We zoeken een doortastende, sensitieve en zorgvuldige bestuurssecretaris met politiek-bestuurlijke sensitiviteit die goed het overzicht kan behouden in een complexe en dynamische omgeving.

Buurtteam Amsterdam

In 2021 zijn in bijna alle Amsterdamse wijken buurtteams opgericht. Bij het buurtteam kunnen Amsterdammers terecht met vragen over zorg, wonen, gezondheid, werk, geld, ontmoeten of veiligheid. In ieder stadsdeel voert een andere buurtteamorganisatie de buurtteams uit. Stedelijk werken de zeven buurtteamorganisaties intensief samen op vier thema’s.

De bestuurssecretaris ondersteunt in eerste instantie het Directeurenoverleg en daarnaast ook de stedelijke samenwerking als geheel. Je bent verantwoordelijk voor de jaarplanning en zorgt er voor dat de stedelijke samenwerking op bestuurlijk niveau vlot en professioneel loopt en dat acties adequaat worden uitgezet en opgepakt. Het takenpakket bestaat uit:

De complexe stedelijke samenwerking wordt georganiseerd vanuit een klein stedelijk ontwikkelteam. Het ontwikkelteam bestaat uit een programmamanager, de bestuurssecretaris, vier thema-coördinatoren en een aantal inhoudelijke projectleiders en programmamedewerkers. Uiteraard werkt het stedelijke ontwikkelteam nauw samen met de managers, teamleiders, aandachtsfunctionarissen en netwerkmanagers uit de stadsdelen.

Het stedelijk ontwikkelteam is bevlogen en ambitieus, we zoeken iemand die daar goed bij past. We vinden het van meerwaarde om een stedelijk ontwikkelteam te hebben met medewerkers met verschillende perspectieven en achtergronden. Mensen met bijvoorbeeld een migratieachtergrond, uit de queer-community of met een beperking nodigen we daarom expliciet uit om te reageren op deze vacature.

Voor onze ontwikkelorganisatie zoeken wij een:

Bestuurssecretaris (24-32 uur per week)

Wat ga je doen?

Wie ben jij?

Aanstelling en arbeidsvoorwaarden

Het betreft een aanstelling voor een periode van 1 jaar met uitzicht op verlenging. De functie is ingeschaald in salarisschaal 10 van de CAO Sociaal Werk. Een goede pensioenvoorziening, een individueel keuzebudget (waaronder 8,3% eindejaarsuitkering) en een loopbaanbudget behoren tot de arbeidsvoorwaarden.

Interesse

Jouw interesse kun je met een motivatiebrief en CV bekend maken. Wij ontvangen deze graag uiterlijk 11 december 2022 per mail op: hr@bagroep.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sophie Pennington de Jongh via 06 2625 2366 / spennington@buurtteamamsterdamoost.nl.

Op 14, 15 en 16 december vindt de 1e ronde sollicitatiegesprekken plaats.
De 2e ronde is op maandag 19 december in de middag op locatie in het Centrum.

Noot aan externe bureaus: wij waarderen jullie wens om mee te helpen met het vinden van de juiste kandidaat. Toch kiezen wij ervoor om de vacature zelf te vervullen.