070 30 29 500 info@bagroep.nl

Buurtteam amsterdam Zuidoost

▸ Standplaats: Amsterdam Zuidoost

▸ Salarisindicatie: € 3.068 – € 4.372

▸ 32-36 uur

▸ Jaarcontract, met zicht op een vast contract.

Heb jij HBO-werk & denkniveau (bijvoorbeeld Sociaal Juridische Dienstverlening), relevante werkervaring en zou je wel willen werken bij dé specialist in het sociaal domein in Nederland? Ga dan voor B&A aan de slag als medewerker Vroeg Erop Af (VEOA) bij het Buurtteam in Amsterdam Zuidoost en help Amsterdammers met betalingsachterstanden.

Buurtteam Amsterdam Zuidoost is dé plek voor de bewoners van Amsterdam Zuidoost met vragen op het gebied van zorg, welzijn, wonen, werk, financiën, ontmoeten en veiligheid. Onze medewerkers denken mee en ondersteunen waar nodig. Samen met de bewoners kijken onze medewerkers wat de bewoners zelf kunnen en waar wij hulp kunnen bieden.

Enthousiast geworden? Lees dan verder!

Dit ga je doen

In Amsterdam werken woningbouwverenigingen, zorgverzekeraars en stadsdelen samen om mensen met betalingsachterstanden te helpen. Zij worden in een vroeg stadium benaderd en als medewerker Vroeg Erop Af voorkom je dat de schulden verder oplopen. Je zet je volledig in om de juiste hulpverlening voor hen te vinden.

Je bezoekt mensen thuis en bespreekt samen de oorzaken van de financiële problemen. Hiermee voorkom je dat er grote(re) problematiek ontstaat, zoals een ontruiming. Doordat je de situatie goed in kaart brengt en eenvoudige adviezen en informatie geeft, breng je rust en vertrouwen. Enkelvoudige vraagstukken handel je correct af en bij complexe problematiek verwijs je naar de juiste hulpverlener. Dan is het wel handig als je een goed netwerk hebt en bekend bent met de sociale kaart van Amsterdam Zuidoost! Door jouw ervaring heb je goede kennis van en inzicht in financiën, budgettering en relevante sociaaljuridische wet- en regelgeving.

Pluspunten van de functie:

HIER GA JE WERKEN

Je komt in dienst bij B&A, een organisatie die door heel Nederland actief is en verschillende advies- en uitvoeringsopdrachten uitvoert in het sociaal domein. Meer weten over B&A? www.bagroep.nl

De functie van medewerker Vroeg Erop Af is bij het Buurtteam Amsterdam Zuidoost, onderdeel van B&A. Je werkt als medewerker Vroeg Erop Af op een laagdrempelige, passende, duurzame en kosteneffectieve plek waar Amsterdammers met al hun vragen terecht kunnen. Een plek waar zij vooral goed en zonder gedoe geholpen worden. Je wordt omringd door specialisten, werkt integraal samen en sluit aan op de individuele vragen en behoeften van de Amsterdammers.

op jouw lijf geschreven?

Solliciteer direct via deze link met je motivatie en CV.

Binnen een week laten we je weten hoe de verdere sollicitatieprocedure eruitziet. Hopelijk volgen er dan twee gesprekken zodat we elkaar beter leren kennen. Is er een wederzijdse match dan vragen we om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties. Wie weet kunnen we je snel verwelkomen in ons team!

Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met Buurtteammanager Asmaa Ahmiane via a.ahmiane@buurtteamamsterdamzuidoost.nl of 06 – 402 450 98. Voor vragen over de procedure neem je contact op met de HR-afdeling via hr@bagroep.nl of 070 – 302 95 49.

Noot aan externe bureaus: wij waarderen jullie wens om mee te helpen met het vinden van de juiste kandidaat. Toch kiezen wij ervoor om de vacature zelf te vervullen.


Noot aan externe bureaus: wij waarderen jullie wens om mee te helpen met het vinden van de juiste kandidaat. Toch kiezen wij ervoor om de vacature zelf te vervullen.