070 30 29 500 info@bagroep.nl

Heb jij een HBO-opleiding afgerond (bij voorkeur Social Work), ben jij een ervaren maatschappelijk werker of ambulant ondersteuner die graag mensen helpt bij hun uitdagingen in zorg, welzijn, wonen, werk, financiën, ontmoeten en veiligheid en zou je wel willen werken bij dé specialist in het sociaal domein van Nederland? Ga dan voor B&A aan de slag als Buurtteammedewerker bij Buurtteam Amsterdam Zuidoost en maak samen met je collega’s échte impact op het leven van heel veel mensen!

Dit ga je doen?

Als buurtteammedewerker ga je samen met bewoners op zoek naar de oorzaak van problemen en help je hen bij het vinden van oplossingen. Je begeleidt hen naar zelfstandigheid, waarbij je hun eigen kracht stimuleert. Je wil sociaal isolement en achterstandssituaties voorkomen en de sociale integratie en participatie versterken. Als enthousiaste verbinder schakel je daarvoor met de juiste mensen uit je netwerk met ketenpartners en natuurlijk met het sociale netwerk dat de bewoners zelf hebben. Jij biedt gewoon écht gerichte ondersteuning, of dat nu bij de bewoner thuis, op kantoor of op een andere geschikte locatie is.

Je helpt een grote diversiteit aan Amsterdammers, ook mensen met een licht verstandelijke beperking, autisme, niet-aangeboren hersenletsel en GGZ problematiek. Je fungeert als sparringpartner voor de collega’s op één of meerdere expertisegebieden vanuit praktijkervaring en theoretische context in complexe en crisissituaties. Daarnaast neem je de functie aan van regievoerder voor casuïstiek met zware en meervoudige problematiek. Je neemt besluiten over aanvullende WMO-voorzieningen indien de casuïstiek niet binnen het buurtteam opgelost kan worden. Met jouw ervaring is dat geen probleem en vind je dat zelfs leuk! Je weet immers hoe daarmee omgaat, hoe je begripvol kunt zijn en tegelijkertijd een professionele afstand kunt bewaren. Dat hoef je trouwens niet allemaal alleen te doen. Binnen het Buurtteam Zuidoost werk je samen met onder andere ervaringsdeskundigen en vrijwilligers in een multidisciplinair team. Iedere Buurtteammedewerker heeft zijn eigen specialisme en beheerst daarnaast ook de basiskennis van de overige expertises binnen het Buurtteam. Samen maken jullie het verschil in het leven van heel veel Amsterdammers.

Pluspunten van de functie:

HIER GA JE WERKEN

Je komt in dienst bij B&A, een organisatie die door heel Nederland actief is en verschillende advies- en uitvoeringsopdrachten uitvoert in het sociaal domein. Meer weten over B&A? www.bagroep.nl

De functie van Buurtteammedewerker is bij Buurtteam Amsterdam Zuidoost, onderdeel van B&A. Je werkt als Buurtteammedewerker op een laagdrempelige, passende, duurzame en kosteneffectieve plek waar Amsterdammers met al hun vragen over zorg, wonen, gezondheid, werk, geld, ontmoeten of veiligheid terecht kunnen. Een plek waar zij vooral goed en zonder gedoe geholpen worden. Je wordt omringd door specialisten, werkt integraal samen en sluit aan op de individuele vragen en behoeften van de Amsterdammers.

op jouw lijf geschreven?

Solliciteer direct via deze link met je motivatie en CV.

Binnen een week laten we je weten hoe de verdere sollicitatieprocedure eruitziet. Hopelijk volgen er dan twee gesprekken zodat we elkaar beter leren kennen. Is er een wederzijdse match dan vragen we om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties. Wie weet kunnen we je snel verwelkomen in ons team!

Voor vragen over de procedure neem je contact op met HR via 070-3029549 of via hr@bagroep.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie neem je contact op met één van de Buurtteammanagers:

Noot aan externe bureaus: wij waarderen jullie wens om mee te helpen met het vinden van de juiste kandidaat. Toch kiezen wij ervoor om de vacature zelf te vervullen.