070 30 29 500 info@bagroep.nl

Vacature Buurtteammedewerker weesp

[28 – 36 uur | Weesp]

Krijg jij er energie van om mensen te ondersteunen bij het vergroten van de zelfstandigheid? Weet jij kwetsbare doelgroepen inzicht te geven in hun eigen kracht? Heb je ervaring op het gebied van Wmo? En ben jij van nature een netwerker, vol daadkracht en positiviteit? Lees dan nu deze vacature!

Wat ga je doen?

Als Buurtteammedewerker Weesp ga je meewerken aan het opzetten van het Buurtteam in Weesp. Wij zitten momenteel in een transitiefase waarbij er veel ruimte is voor ontwikkelingen en implementaties. Hierin trekken wij als Buurtteam samen op met het Ouder Kind Team (OKT). Je gaat samen met je collega’s een netwerk opbouwen en onderhouden om de Weesper zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Je begeleidt mensen richting zelfstandigheid en gaat uit van de eigen kracht van de deelnemers. Doordat je voortdurend in gesprek bent met hen, ben jij in staat om de signalen goed op te pakken en gericht begeleiding te bieden. Deze begeleiding vindt plaats bij de mensen thuis, op kantoor of elders in de wijk. Jouw hoofddoel is zorgen dat mensen zich ontwikkelen vanuit eigen kracht en onderdeel zijn in hun eigen wijk. Je werkt hierbij samen met diverse partijen in Weesp.

In het contact met de doelgroep hanteer je een coachende stijl. Je hebt een begripvolle houding en houdt tegelijkertijd een duidelijke professionele afstand. In de contacten met partners heb je een verbindende stijl van communiceren. Je legt gemaakte afspraken op een heldere manier vast en bewaakt de voortgang. Tot slot houd jij een volledige en correcte registratie bij van de uitgevoerde werkzaamheden.

Verder:

Wat zoeken wij in jou?

Als gezicht van B&A Buurtteam schakel je op een natuurlijke manier tussen de verschillende zorgvragen van de cliënten. Je communiceert op een vriendelijke en heldere wijze met interne en externe partners. Je bent integer, client gericht en initiatiefrijk. Met jouw positieve en energieke uitstraling gecombineerd met een flexibele, professionele en daadkrachtige instelling weet jij deze functie met succes uit te voeren.

Ook heb je:

Wat bieden wij jou?

Dit zijn wij!

Als je als Buurtteammedewerker gaat werken, kom je in dienst van B&A. B&A voert sociaal werk uit door middel van projectorganisaties in grote en middelgrote gemeenten en adviseert overheden, non-profit- en publieke uitvoerings- en brancheorganisaties over het sociaal domein. Voor B&A is het leidende principe: Elk mens is ergens goed in. Geen enkel mens is goed in alles. Iedereen is (vol)waardig. Er wordt bij B&A gewerkt vanuit optimisme, met gezonde veranderingszin en in de overtuiging dat voor elk probleem een oplossing bestaat. Het is een snelle, lenige en organische organisatie, waar geen dag hetzelfde is en altijd gestreefd wordt naar verbetering en innovatie. De mensen van B&A streven er naar om voor de mensen voor wie zij werken een vangnet én trampoline te zijn. Nuchter, oplossings- en resultaatgericht en samenwerkend in de complexe wereld van verkokerde belangen, schotten en loketten, zetten de doeners en denkers van B&A zich in voor alle bewoners van de wijken waarin de organisatie actief is.

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct via deze link met je CV en onderscheidende motivatiebrief. Weet je ons te overtuigen en kom je door de eerste selectie heen? Dan bestaat de verdere sollicitatieprocedure uit twee sollicitatiegesprekken, een referentiecheck en een VOG-aanvraag. Wanneer we beiden een match zien, hopen we je daarna te kunnen verwelkomen in ons team!

Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met John Lachman, Manager Gaasperdam Driemond, via 06-28789412 . Voor vragen over de procedure neem je contact op met de HR afdeling via 070-30 29 549.

Noot aan externe bureaus: wij waarderen jullie wens om mee te helpen met het vinden van de juiste kandidaat. Toch kiezen wij ervoor om de vacature zelf te vervullen.