070 30 29 500 info@bagroep.nl

Standplaats: locatie Weesp/Driemond

Salarisindicatie: €3.068 – €4.372

Fulltime, 36 uur

Jaarcontract, met zicht op een vast contract.

Heb jij een HBO-opleiding afgerond (bij voorkeur Social Work), minimaal drie jaar relevante werkervaring en zou je wel willen werken bij dé specialist in het sociaal domein van Nederland? Ga dan voor B&A aan de slag als Buurtteammedewerker in Weesp/Driemond en sta samen met je collega’s en partners aan de basis van het nieuw te vormen Buurtteam.

Buurtteam Weesp/Driemond is dé plek voor de bewoners van Weesp en Driemond met vragen op het gebied van zorg, welzijn, wonen, werk, financiën, ontmoeten en veiligheid. Dagelijks zetten wij ons in om de Weespers zoveel mogelijk zelf regisseur van hun eigen leven te laten zijn.

Ben jij de collega die wij zoeken? Lees dan verder!

DIT GA JE DOEN

Als Buurtteammedewerker ga je samen met bewoners op zoek naar de oorzaak van problemen en help je hen bij het vinden van oplossingen. Je begeleidt hen naar zelfstandigheid, waarbij je de eigen kracht stimuleert. Door intensief contact weet je signalen op te pikken en gerichte ondersteuning te bieden, of dat nu bij de bewoner thuis, op kantoor of op een andere geschikte locatie is. Met jouw ervaring weet je hoe je begripvol kunt zijn en tegelijkertijd een professionele afstand kunt bewaren. Samen met je collega’s ga je een netwerk opbouwen en onderhouden om de inwoners van Weesp en Driemond zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Je zorgt voor een professioneel dossier en vastlegging van werkzaamheden en afspraken.

Je helpt een grote diversiteit aan Weespers, ook mensen met een licht verstandelijke beperking, autisme, niet-aangeboren hersenletsel en GGZ problematiek. Je fungeert als sparringpartner voor de collega’s op één of meerdere expertisegebieden vanuit praktijkervaring en theoretische context in complexe en crisissituaties. Daarnaast neem je de functie aan van regievoerder voor casuïstiek met meervoudige problematiek. Je neemt besluiten over aanvullende WMO-voorzieningen indien de casuïstiek niet binnen het Buurtteam opgelost kan worden. Met jouw ervaring is dat geen probleem en vind je dat zelfs leuk! Je weet immers hoe daarmee omgaat, hoe je begripvol kunt zijn en tegelijkertijd een professionele afstand kunt bewaren. Dat hoef je trouwens niet allemaal alleen te doen. Binnen het Buurtteam Weesp Driemond werk je samen in een multidisciplinair team. Iedere Buurtteammedewerker heeft zijn eigen specialisme en beheerst daarnaast ook de basiskennis van de overige expertises binnen het Buurtteam. Samen maken jullie het verschil in het leven van heel veel Weespers.

Ons werk in Weesp bevindt zich nog in de opstart fase en we zijn samen met het Ouder Kind Team (OKT) druk bezig metbeen nieuw Buurtteam dat vorm gegeven wordt in lijn met de andere buurtteams in Amsterdam. Binnen ons Buurtteam krijg je alle ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan.

Pluspunten van de functie:

  • Salaris: een bruto basissalaris volgens CAO-Sociaal Werk met een gunstige reiskosten-, pensioen- en ziektekostenregeling. Daarnaast ontvang je een Individueel Keuzebudget (waaronder eindejaarsuitkering van 8,3%), waarmee je extra geld verdient of verlof koopt.
  • Werksfeer: we beginnen in Weesp/Driemond met iets nieuws en dat is inspirerend, en geeft veel energie!;  
  • Vrijetijd: 170 uur verlof bij een fulltime dienstverband en vitaliteitsuren;
  • Trainingen en opleidingen: je volgt individuele- en teamtrainingen bij de Amsterdamse Buurtteam Academie. Bovendien blijf je vitaal en vakbekwaam met je eigen Loopbaanbudget;
  • Doorgroeimogelijkheden: B&A biedt naast de functie bij het Buurtteam in Weesp/Driemond, ook functies bij andere projecten. Mooi om persoonlijk en professioneel verder door te groeien;
  • Extraatjes: Kun je met korting fitnessen of een (elektrische) fiets aanschaffen. Daarnaast organiseren wij borrels & evenementen en leerzame bijeenkomsten voor onze collega’s. Natuurlijk ontvang je een mobiele telefoon en laptop voor zakelijk gebruik.

HIER GA JE WERKEN

Je komt in dienst bij B&A, een organisatie die door heel Nederland actief is en verschillende advies- en uitvoeringsopdrachten uitvoert in het sociaal domein. Meer weten over B&A? www.bagroep.nl

De functie van Buurtteammedewerker is bij Buurtteam Weesp/Driemond, onderdeel van B&A. Je werkt als Buurtteammedewerker op een laagdrempelige, passende, duurzame en kosteneffectieve plek waar Weespers met hun hulpvragen terecht kunnen. Een plek waar zij vooral goed en zonder gedoe geholpen worden. Je wordt omringd door specialisten, werkt integraal samen en sluit aan op de individuele vragen en behoeften van de Weespers.

op jouw lijf geschreven?

Solliciteer direct via deze link met je motivatie en CV.

Binnen een week laten we je dan weten hoe de verdere sollicitatieprocedure eruitziet. Hopelijk volgen er dan twee gesprekken zodat we elkaar beter leren kennen. Is er een wederzijdse match dan vragen we om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties. Wie weet kunnen we je snel verwelkomen in ons team!

Voor inhoudelijke vragen over de functie neem je contact op met Buurtteammanager John Lachman via j.lachman@buurtteamamsterdamzuidoost.nl of 06 – 402 450 98. Voor vragen over de procedure neem je contact op met de HR-afdeling via hr@bagroep.nl of 070 – 302 95 49.

Noot aan externe bureaus: wij waarderen jullie wens om mee te helpen met het vinden van de juiste kandidaat. Toch kiezen wij ervoor om de vacature zelf te vervullen.