070 30 29 500 info@bagroep.nl

Communicatiemedewerker

(24-28 uur | Amsterdam)

Bij B&A zijn wij per direct op zoek naar een communicatiemedewerker.

Wat ga je doen?

Als communicatiemedewerker heb je een gevarieerd takenpakket. Je creëert actief content en beheert een grote diversiteit aan communicatiekanalen en -middelen. Van website, social media, advertenties tot flyers en e-mailnieuwsbrieven. Hiervoor ben je actief ‘in de wijk’, zodat je op de hoogte bent van wat er bij de verschillende doelgroepen speelt. Met je vlotte pen en enthousiasme weet jij de brede mix van communicatiewerkzaamheden met succes uit te voeren.

Jij:

Wat bieden wij jou?

B&A heeft een platte organisatiestructuur en een informele werksfeer met korte lijnen. We kennen een no-nonsense cultuur waar veel lachen en hard werken hand in hand gaan. Vanuit de kernwaarden betrokkenheid, daadkracht en positiviteit willen we steeds vernieuwen.

Voor de functie van communicatiemedewerker ontvang je een jaarcontract. Het bruto maandsalaris is maximaal €3.200,- o.b.v. een fulltime dienstverband (40 uur), afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast krijg je een pensioenregeling, vakantiedagen, een werklaptop en -telefoon. Bovenal krijg je veel vrijheid in hoe je de functie invult. Zo krijg je alle ruimte om de kansen en mooie verhalen die jij in het (werk)veld ziet, om te zetten in passende content.

Wat zoeken wij in jou?

Een maatschappelijk bewogen collega die snel wil en kan starten. Als communicatiemedewerker voor Civic Amsterdam weet je met de juiste toon de goede snaar te raken en sta je stevig in je schoenen. Je steekt graag je handen uit de mouwen, kan je collega’s overtuigen van de kracht van communicatie en je kunt je werk uitstekend zelfstandig organiseren en plannen.

Verder verwachten wij dat je:

Dit zijn wij!

Civic Amsterdam

Civic Amsterdam is er voor de bewoners van Amsterdam Noord, Oost en Zuidoost. De verschillende collega’s bieden een gevarieerd aanbod aan welzijnsactiviteiten, taal(lessen) en vrijwilligerswerk. Daarnaast kunnen bewoners aankloppen voor hulp bij het ouder worden, ondersteuning bij mantelzorg en hulp bij administratie en (belasting)formulieren. Kijk op www.civicamsterdam.nl voor meer informatie over onze dienstverlening.

Je maakt onderdeel uit van het communicatieteam van B&A. Jij komt te werken voor ons onderdeel Civic Amsterdam en werkt voornamelijk in Amsterdam. Periodiek heb je overleg met je andere communicatie-collega’s in Den Haag. 

B&A

B&A voert sociaal werk uit door middel van projectorganisaties in grote en middelgrote gemeenten en adviseert overheden, non-profit- en publieke uitvoerings- en brancheorganisaties over het sociaal domein. Voor B&A is het leidende principe: Elk mens is ergens goed in. Geen enkel mens is goed in alles. Iedereen is (vol)waardig. Er wordt bij B&A gewerkt vanuit optimisme, met gezonde veranderingszin en in de overtuiging dat voor elk probleem een oplossing bestaat. Het is een snelle, lenige en organische organisatie, waar geen dag hetzelfde is en altijd gestreefd wordt naar verbetering en innovatie. De mensen van B&A streven ernaar om voor de mensen voor wie zij werken een vangnet én trampoline te zijn. Nuchter, oplossings- en resultaatgericht en samenwerkend in de complexe wereld van verkokerde belangen, schotten en loketten, zetten de doeners en denkers van B&A zich in voor alle bewoners van de wijken waarin de organisatie actief is.

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct via deze link met je CV en onderscheidende en persoonlijke motivatiebrief. Weet je ons te overtuigen en kom je door de eerste selectie heen? Dan bestaat de verdere sollicitatieprocedure uit twee sollicitatiegesprekken, een referentiecheck en mogelijk een opdracht. Wanneer we beiden een match zien, hopen we je daarna te kunnen verwelkomen in ons team!

Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met Huib Voorn via h.voorn@bagroep.nl en 06-46762182. Voor vragen over de procedure neem je contact op met de HR-afdeling via HR@bagroep.nl of 070-3029549.

Reageren kan tot 9 december 2021. De vacature wordt bij voldoende reacties eerder gesloten. De eerste selectiegesprekken zullen plaatsvinden op maandag 13 december 2021.

Noot aan externe bureaus: wij waarderen jullie wens om mee te helpen met het vinden van de juiste kandidaat. Toch kiezen wij ervoor om de vacature zelf te vervullen.