070 30 29 500 info@bagroep.nl

Consulent Jeugd voor CJG

(24 – 36 uur | Zeist)

Ben jij een ervaren professional met kennis en ervaring op gebied van opvoeding, ontwikkeling en jeugdhulp. Ga jij uit van de eigen kracht van je cliënten, om hen zo te ondersteunen naar (meer) zelfredzaamheid in de samenleving. En ligt het in jouw natuur om in kansen en oplossingen te denken? En ben je beschikbaar om deze functie vanwege ziektevervanging te vervullen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

Wat ga je doen?

Als Consulent Jeugd voor het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Zeist bied je kortdurende of langer durende ondersteuning aan gezinnen en jeugdigen tot 23 jaar, zodat zij zo zelfstandig mogelijk verder kunnen en kunnen participeren in de samenleving. In je ondersteuning ga je uit van de eigen kracht van de cliënt(en). Als specialistische hulp hiervoor nodig is, verzorg jij de (toeleiding tot) jeugdhulp of WMO-voorzieningen en monitor je deze hulp.

Jouw taken:

Wat bieden wij jou?

Wat zoeken wij in jou?

Voor het CJG in Zeist zijn we op zoek naar een collega met:

Dit zijn wij!

Als je als Consulent Jeugd bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Zeist gaat werken, kom je in dienst van B&A. B&A voert sociaal werk uit door middel van projectorganisaties in grote en middelgrote gemeenten en adviseert overheden, non-profit- en publieke uitvoerings- en brancheorganisaties over het sociaal domein. Voor B&A is het leidende principe: Elk mens is ergens goed in. Geen enkel mens is goed in alles. Iedereen is (vol)waardig. Er wordt bij B&A gewerkt vanuit optimisme, met gezonde veranderingszin en in de overtuiging dat voor elk probleem een oplossing bestaat. Het is een snelle, lenige en organische organisatie, waar geen dag hetzelfde is en altijd gestreefd wordt naar verbetering en innovatie. De mensen van B&A streven er naar om voor de mensen voor wie zij werken een vangnet én trampoline te zijn. Nuchter, oplossings- en resultaatgericht en samenwerkend in de complexe wereld van verkokerde belangen, schotten en loketten, zetten de doeners en denkers van B&A zich in voor alle bewoners van de wijken waarin de organisatie actief is.

Zeist

Bij de gemeente Zeist werken mensen die betrokken en vooral zichzelf zijn. De gemeente werkt op basis van de kernwaarden ‘vertrouwen, kracht en nabijheid’. Er werken in totaal zo’n 400 mensen voor en met ongeveer 64.000 inwoners. Medewerkers worden gestimuleerd om te denken in mogelijkheden en te doen wat nodig is. De werksfeer wordt door de medewerkers zelf getypeerd als open en prettig. 

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct via deze link met je CV en onderscheidende motivatiebrief. Weet je ons te overtuigen en kom je door de eerste selectie heen? Dan bestaat de verdere sollicitatieprocedure uit twee sollicitatiegesprekken, een referentiecheck en een VOG-aanvraag. Het eerste gesprek vindt plaats met de coördinator, een consulent Jeugd en HR-adviseur. Zijn we hierna van beide kanten positief, dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Wanneer we beiden een match zien, hopen we je daarna te kunnen verwelkomen in ons team!

Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met Neeltje Burgmans, coördinator CJG Team Noord via n.burgmans@zeist.nl en 06-52407953. Voor vragen over de procedure neem je contact op met de HR afdeling via HR@bagroep.nl of 070-3029549.

Noot aan externe bureaus: wij waarderen jullie wens om mee te helpen met het vinden van de juiste kandidaat. Toch kiezen wij ervoor om de vacature zelf te vervullen.