070 30 29 500 info@bagroep.nl

consulent Sociaal Team

(32 uur per week | Zeist)

Ben jij een eigenzinnige professional die proactief te werk gaat? Heb jij als zorgprofessional werker ruime ervaring en affiniteit met complexe (GGZ) problematiek? Ligt het in jouw natuur om in kansen en oplossingen te denken en krijg jij energie als iemand mede dankzij jou weer zelfstandig deel kan nemen aan de samenleving? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Consulent in het Sociaal Team in Zeist help je de inwoners (doelgroep 23 jaar en ouder) op eigen kracht te participeren in de samenleving. Hierbij redeneer je vanuit de hulpvrager en zijn/haar omgeving. Je fungeert in deze rol als netwerker in de wijk en bent bekend met de sociale kaart van de regio Zeist e.o. Je basishouding is dat je inwoners en hun netwerk faciliteert om tot eigen keuzes en een eigen plan te komen. Je bent daarnaast in staat goed samen te werken en een brede integrale benadering toe te passen, voornamelijk met de leden van het Sociaal Team, CJG en ketenpartners in de wijk. Als het tot stand brengen van oplossingen op eigen kracht niet lukt, zorg jij ervoor dat er professionele specialisten worden ingeschakeld. Je fungeert daarnaast als schakel tussen uitvoering en beleid. Je werkt actief mee aan verbetering van richtlijnen, bent breed inzetbaar en zet jouw kennis op gebied van GGZ en psychiatrie actief in om de cliënten verder te helpen.

Jouw taken:

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Wat zoeken wij in jou?

Voor het Sociaal Team in Zeist zijn we op zoek naar een collega met:

Dit zijn wij!

Als je als Consulent Sociaal Team in Zeist gaat werken, kom je in dienst van B&A. B&A voert sociaal werk uit door middel van projectorganisaties in grote en middelgrote gemeenten en adviseert overheden, non-profit- en publieke uitvoerings- en brancheorganisaties over het sociaal domein. Voor B&A is het leidende principe: Elk mens is ergens goed in. Geen enkel mens is goed in alles. Iedereen is (vol)waardig. Er wordt bij B&A gewerkt vanuit optimisme, met gezonde veranderingszin en in de overtuiging dat voor elk probleem een oplossing bestaat. Het is een snelle, lenige en organische organisatie, waar geen dag hetzelfde is en altijd gestreefd wordt naar verbetering en innovatie. De mensen van B&A streven er naar om voor de mensen voor wie zij werken een vangnet én trampoline te zijn. Nuchter, oplossings- en resultaatgericht en samenwerkend in de complexe wereld van verkokerde belangen, schotten en loketten, zetten de doeners en denkers van B&A zich in voor alle bewoners van de wijken waarin de organisatie actief is.

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct via deze link met je CV en onderscheidende motivatiebrief. Weet je ons te overtuigen en kom je door de eerste selectie heen? Dan bestaat de verdere sollicitatieprocedure uit twee sollicitatiegesprekken, een referentiecheck en een VOG-aanvraag. Wanneer we beiden een match zien, hopen we je daarna te kunnen verwelkomen in ons team!

Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met Johan Rijcken, coördinator Sociaal Team Noord via j.rijcken@zeist.nl en 06-29048590. Voor vragen over de procedure neem je contact op met de HR afdeling via HR@bagroep.nl of 070-3029549.

Reageren kan tot 3 januari 2022. De vacature wordt bij voldoende reacties eerder gesloten.

Noot aan externe bureaus: wij waarderen jullie wens om mee te helpen met het vinden van de juiste kandidaat. Toch kiezen wij ervoor om de vacature zelf te vervullen.