070 30 29 500 info@bagroep.nl

Functioneel Applicatiebeheerder

[40 uur | Den Haag]

Fungeer jij graag als reddende engel voor collega’s op het moment dat een proces stagneert vanwege applicatie issues? En weet jij onze kennis met hen te delen op een pakkende manier? Lees dan verder voor de vacature van Functioneel Applicatiebeheerder bij B&A.

Als Functioneel Applicatiebeheerder zorg je ervoor dat processen efficiënt blijven lopen en dat de eindgebruiker optimaal gebruik kan maken van de door jou beheerde bedrijfsapplicaties. Jouw rol is het proactief monitoren van applicaties en het analyseren van de daaruit voortkomende resultaten. Daarnaast neem jij binnenkomende meldingen van eindgebruikers aan, handel je deze af of draag je deze over aan de juiste afdeling of eindverantwoordelijke. Je komt met gerichte oplossingen om zo (toekomstige) issues te verhelpen of voorkomen en indien nodig schakel je met collega’s als specifieke kennis nodig is. Je spot optimalisatiekansen en bent continu bezig met het actualiseren en optimaliseren van applicatiegerichte werkinstructies en bestaande processen. Verder bied je regelmatig ondersteuning bij IT-projecten, voer je testprocedures uit, of geef je trainingen aan eindgebruikers. Met jouw analytische skills, oplossingsgerichtheid en drive om kennis te delen, creëer jij dé optimale applicatiebeleving!

Wat bieden wij jou?

Naast en binnen deze functie bieden we je volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. B&A heeft een platte organisatiestructuur en een informele werksfeer. We werken vanuit de kernwaarden betrokkenheid, daadkracht en positiviteit, willen steeds vernieuwen en kennen een no-nonsense cultuur. Als functioneel applicatiebeheerder maak je onderdeel uit van het team IT en werk jij nauw samen met jouw collega’s. We bieden je: 

Wat zoeken wij in jou?

Je bent positief ingesteld en krijgt energie van een dynamische rol, waarbij geen dag hetzelfde is. Je bent communicatief sterk waardoor je de juiste informatie kan verzamelen en issues snel en correct kunt afhandelen. Je weet medewerkers te enthousiasmeren tijdens het geven van trainingen en uitleg. Je hebt een proactieve houding en je bent doortastend. Meebewegen met de continu veranderende omgeving is nodig om hier bij B&A op je plek te zitten. De match met de organisatie en het team vinden we een belangrijk uitgangspunt. Naast bovenstaande kenmerken, heb jij:

Dit zijn wij!

B&A voert sociaal werk uit door middel van projectorganisaties in grote en middelgrote gemeenten en adviseert overheden, non-profit- en publieke uitvoerings- en brancheorganisaties over het sociaal domein. Voor B&A is het leidende principe: Elk mens is ergens goed in. Geen enkel mens is goed in alles. Iedereen is (vol)waardig. Er wordt bij B&A gewerkt vanuit optimisme, met gezonde veranderingszin en in de overtuiging dat voor elk probleem een oplossing bestaat. Het is een snelle, lenige en organische organisatie, waar geen dag hetzelfde is en altijd gestreefd wordt naar verbetering en innovatie. De mensen van B&A streven er naar om voor de mensen voor wie zij werken een vangnet én trampoline te zijn. Nuchter, oplossings- en resultaatgericht en samenwerkend in de complexe wereld van verkokerde belangen, schotten en loketten, zetten de doeners en denkers van B&A zich in voor alle bewoners van de wijken waarin de organisatie actief is.

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct door een mail te sturen naar HR@bagroep.nl met je CV en krachtige en onderscheidende motivatiebrief.

De sollicitatieprocedure bestaat uit een eerste selectie op basis van CV en motivatie, twee sollicitatiegesprekken en een referentiecheck. Wanneer we beiden een match zien, hopen we je daarna te verwelkomen in ons team!

Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met Nathalie Satter, Coördinator IT  via n.satter@bagroep.nl of 06 2188 2191. Voor vragen over de procedure neem je contact op met de HR afdeling via HR@bagroep.nl of 070 302 9549.

Noot aan alle externe bureaus: wij waarderen jullie wens om mee te helpen met het vervullen van de vacature. Toch kiezen wij ervoor om de vacature zelf te vervullen.