070 30 29 500 info@bagroep.nl

HR adviseur

[32 uur | Amsterdam]

Ben je energiek en leg je van nature waardevolle verbindingen? Is je kennis van HR processen en wetgeving up to date? Weet je de balans tussen de organisatie en de mens goed te bewaren bij het geven van advies? En kun je de rust en structuur bewaren in een steeds veranderende omgeving? Lees dan onze vacature van HR adviseur bij B&A!

Wat ga je doen?

Als HR adviseur bij B&A vervul jij een brede HR-adviesrol met een veelzijdig takenpakket. Je schakelt met onze leidinggevenden van de verschillende organisatieonderdelen als het gaat om operationele en tactische vraagstukken op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom. Dit doe je door te snappen wat de organisatie, leidinggevenden en medewerkers nodig hebben en goed aan te voelen wat er speelt. Je ziet toe op de juiste toepassing van het HR-beleid, procedures, de cao Sociaal Werk en wet- en regelgeving. De uitdaging in deze functie zit hem in de verschillende uitvoeringsprojecten waar je voor gaat werken, met bijbehorende samenwerkingspartners en externe opdrachtgevers. Elk onderdeel heeft een eigen werkwijze en cultuur. Je schakelt continu tussen verschillende adviesstijlen, afgestemd op je gesprekspartner en de omgeving waar je bent.

Inmiddels hebben wij ruim 300 medewerkers bij B&A, verdeeld over diverse steden in het land.

Je werkt nauw samen met je collega’s om de HR-dienstverlening nog verder te optimaliseren. Op maandag zijn alle HR collega’s aanwezig op onze vestiging in Den Haag voor teamoverleg.

Wat bieden wij jou?

Een leuk team met fijne collega’s. We kennen een no-nonsense cultuur waar lachen en hard werken hand in hand gaan. Verder heeft B&A een platte organisatiestructuur en een informele werksfeer. Vanuit de kernwaarden betrokkenheid, daadkracht en positiviteit willen we steeds vernieuwen. Wij vragen veel vrijheid en zelfstandigheid in deze functie, en bieden daarbij de mogelijkheid tot hybride werken. Je verdeelt je werktijd tussen Den Haag (1 dag), op locatie in Amsterdam en eventueel vanuit huis.  

Daarnaast bieden wij:

Wat zoeken wij in jou?

Je bent positief ingesteld en je gedijt goed in een veelzijdige rol. Je bent zelfstartend, snel inzetbaar, ziet wat nodig is, neemt initiatief en vraagt hulp als je even vastloopt. Je denkt steeds in mogelijkheden en je weet anderen op een prettige manier mee te nemen, te overtuigen en te betrekken bij hetgeen je doet of wil gaan doen. Daarbij ben je in staat te schakelen tussen verschillende communicatiestijlen en kan je goed samenwerken. Meebewegen met de continu veranderende omgeving is noodzakelijk om hier bij B&A op je plek te zitten.

De match met de organisatie en het team vinden we een belangrijk uitgangspunt. Naast bovenstaande kenmerken, heb jij:

Dit zijn wij!

B&A voert sociaal werk uit door middel van projectorganisaties in grote en middelgrote gemeenten en adviseert overheden, non-profit- en publieke uitvoerings- en brancheorganisaties over het sociaal domein. Voor B&A is het leidende principe: Elk mens is ergens goed in. Geen enkel mens is goed in alles. Iedereen is (vol)waardig. Er wordt bij B&A gewerkt vanuit optimisme, met gezonde veranderingszin en in de overtuiging dat voor elk probleem een oplossing bestaat. Het is een snelle, lenige en organische organisatie, waar geen dag hetzelfde is en altijd gestreefd wordt naar verbetering en innovatie. De mensen van B&A streven er naar om voor de mensen voor wie zij werken een vangnet én trampoline te zijn. Nuchter, oplossings- en resultaatgericht en samenwerkend in de complexe wereld van verkokerde belangen, schotten en loketten, zetten de doeners en denkers van B&A zich in voor alle bewoners van de wijken waarin de organisatie actief is.

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct door je persoonlijke motivatiebrief samen met je CV te mailen naar hr@bagroep.nl. Weet je ons te overtuigen en kom je door de eerste selectie heen? Dan bestaat de verdere sollicitatieprocedure uit twee sollicitatiegesprekken en een referentiecheck. Wanneer we beiden een match zien, hopen we je daarna te kunnen verwelkomen in ons team! Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met Yvonne Peeters, HR Coördinator advies via y.peeters@bagroep.nl of 06-23324779. Voor vragen over de procedure neem je contact op met de HR afdeling via hr@bagroep.nl of 070-3029549.