070 30 29 500 info@bagroep.nl

BUURTTEAM AMSTERDAM ZUIDOOST

Standplaats: Amsterdam Zuidoost

Salarisindicatie: € 3.068 – € 4.372

Fulltime, 32-36 uur

Jaarcontract, met zicht op een vast contract   

Heb je een HBO-opleiding afgerond (bijvoorbeeld Social Work), ben je een ervaren maatschappelijk werker met ervaring in meervoudige en complexe casuïstiek, ken je verschillende hulpverleningsmethodes en zou je wel willen werken bij dé specialist in het sociaal domein van Nederland? Ga dan voor B&A aan de slag als Maatschappelijk Werker Toeslagenaffaire bij Buurtteam Amsterdam Zuidoost en ondersteun ouders die slachtoffer zijn geworden van de toeslagenaffaire.

Buurtteam Amsterdam Zuidoost is dé plek voor de bewoners van Amsterdam Zuidoost met vragen op het gebied van zorg, welzijn, wonen, werk, financiën, ontmoeten en veiligheid. Onze medewerkers denken mee en ondersteunen waar nodig. Samen met de bewoners kijken onze medewerkers wat de bewoners zelf kunnen en waar wij hulp kunnen bieden.

Enthousiast geworden? Lees dan verder!

DIT GA JE DOEN

Ouders die slachtoffer zijn van de kinderopvangtoeslagaffaire ervaren grote stress en onrust. Ze voelen zich vaak eenzaam en in de steek gelaten. In veel gevallen zijn er problemen rondom huisvesting, schulden, inkomen, zorg en de opvoeding van kinderen. Als Maatschappelijk Werker Toeslagenaffaire speel je een essentiële rol in het begeleiden van deze ouders naar een betere toekomst. Daarin ga je vol energie en vastberaden te werk. Dat moet ook wel. Omdat deze ouders vaak al een lange geschiedenis hebben in het ontvangen van hulp, is het logisch dat dat zijn weerslag kan hebben op hun emoties.

Jij doet gewoon waar je goed in bent en laat je niet van de wijs brengen; hulp- en dienstverlening bieden, als casusregisseur samenwerken en afstemmen met je collega’s met oog voor de verschillende belangen. Met jouw kennis en ervaring bied je zowel praktische als psychosociale hulp (soms ook in het Engels!) en weet je goed de weg naar andere hulp en aanvullende (maatwerk) voorzieningen te vinden.

Pluspunten van de functie:

HIER GA JE WERKEN

Je komt in dienst bij B&A, een organisatie die door heel Nederland actief is en verschillende advies- en uitvoeringsopdrachten uitvoert in het sociaal domein. Meer weten over B&A? www.bagroep.nl

De functie van Maatschappelijk Werker Toeslagenaffaire is bij Buurtteam Amsterdam Zuidoost, onderdeel van B&A. Je werkt als Maatschappelijk Werker Toeslagenaffaire op een laagdrempelige, passende, duurzame en kosteneffectieve plek waar Amsterdammers met al hun vragen over zorg, wonen, gezondheid, werk, geld, ontmoeten of veiligheid terecht kunnen. Een plek waar zij vooral goed en zonder gedoe geholpen worden. Je wordt omringd door specialisten, werkt integraal samen en sluit aan op de individuele vragen en behoeften van de Amsterdammers.

op jouw lijf geschreven?

Solliciteer direct via deze link met je motivatie en CV.

Binnen een week laten we je weten hoe de verdere sollicitatieprocedure eruitziet. Hopelijk volgen er dan twee gesprekken zodat we elkaar beter leren kennen. Is er een wederzijdse match dan vragen we om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties. Wie weet kunnen we je snel verwelkomen in ons team!

Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met Buurtteammanager Asmaa Ahmiane via a.ahmiane@buurtteamamsterdamzuidoost.nl of 06 – 402 450 98. Voor vragen over de procedure neem je contact op met de HR-afdeling via hr@bagroep.nl of 070 – 302 95 49.

Noot aan externe bureaus: wij waarderen jullie wens om mee te helpen met het vinden van de juiste kandidaat. Toch kiezen wij ervoor om de vacature zelf te vervullen.