070 30 29 500 info@bagroep.nl

Manager Bedrijfsvoering a.i.

[32-40 uur | Den Haag]

Krijg jij er energie van om de handen uit de mouwen te steken en als leidinggevende van een aantal teams de gestelde doelen rondom personeel, facilitaire zaken, huisvesting en IT te behalen? Kan je daarnaast als ervaren interim Manager Bedrijfsvoering met HR-achtergrond met het bestuur meedenken over de toekomstige vormgeving van deze rol en overige organisatieontwikkelingen? En ben je op korte termijn beschikbaar voor een opdracht in Den Haag? Lees dan direct meer over deze opdracht bij B&A.

Bij B&A zijn wij per direct op zoek naar een Manager Bedrijfsvoering a.i.

Wat ga je doen?

Als Manager Bedrijfsvoering a.i. bij B&A is je opdracht drieledig:

Als Manager Bedrijfsvoering a.i.:

Wat bieden wij jou?

Een opdracht tot en met eind 2022 in een bevlogen en maatschappelijk betrokken organisatie. B&A heeft een platte organisatiestructuur en een informele werksfeer met korte lijnen. We kennen een no-nonsense cultuur waar veel lachen en hard werken hand in hand gaan. Vanuit de kernwaarden betrokkenheid, daadkracht en positiviteit willen we steeds vernieuwen.

Wat zoeken wij in jou?

Jij hebt:

Jij bent:

In deze rol werk je vanuit ons kantoor in Den Haag, afhankelijk van de situatie behoort hybride werken ook tot de mogelijkheden.

Dit zijn wij!

B&A voert sociaal werk uit door middel van projectorganisaties in grote en middelgrote gemeenten en adviseert overheden, non-profit- en publieke uitvoerings- en brancheorganisaties over het sociaal domein. Voor B&A is het leidende principe: Elk mens is ergens goed in. Geen enkel mens is goed in alles. Iedereen is (vol)waardig. Er wordt bij B&A gewerkt vanuit optimisme, met gezonde veranderingszin en in de overtuiging dat voor elk probleem een oplossing bestaat. Het is een snelle, lenige en organische organisatie, waar geen dag hetzelfde is en altijd gestreefd wordt naar verbetering en innovatie. Er werken inmiddels ruim 300 medewerkers bij B&A, verdeeld over diverse steden in het land. De mensen van B&A streven er naar om voor de mensen voor wie zij werken een vangnet én trampoline te zijn. Nuchter, oplossings- en resultaatgericht en samenwerkend in de complexe wereld van verkokerde belangen, schotten en loketten, zetten de doeners en denkers van B&A zich in voor alle bewoners van de wijken waarin de organisatie actief is.

Procedure

Over de procedure kan contact worden opgenomen met B&A via HR@bagroep.nl. De selectie bestaat uit twee gesprekken en een VOG-aanvraag. De eerste sollicitatiegesprekken worden gevoerd in de week van 13 juni 2022.