070 30 29 500 info@bagroep.nl

Manager Facilitair en Huisvesting

[36 uur per week | Den Haag]

Bij B&A zijn wij per direct op zoek naar een Manager Facilitair en Huisvesting.

Wat ga je doen?

Als Manager Facilitair en Huisvesting bij B&A zorg je er, samen met je team, voor dat de verschillende beleidsmatige, tactische en operationele doelstellingen rondom facilitaire zaken en huisvesting worden gerealiseerd. Ook waarborg je dat de dienstverlening van en aan de organisatie aansluit bij marktontwikkelingen en kwaliteitseisen en -normeringen.

Verder:

Wat bieden wij jou?

B&A heeft een platte organisatiestructuur en een informele werksfeer met korte lijnen. We kennen een no-nonsense cultuur waar veel lachen en hard werken hand in hand gaan. Vanuit de kernwaarden betrokkenheid, daadkracht en positiviteit willen we steeds vernieuwen.

Voor de functie van Manager Facilitair en Huisvesting ontvang je een jaarcontract. Het bruto maandsalaris is maximaal €5.000,- o.b.v. een fulltime dienstverband (40 uur), afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast krijg je o.a. een pensioenregeling, 29 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband (40 uur), een tegemoetkoming in je reiskosten, werklaptop en -telefoon. Ook kan je gebruik maken van bedrijfsfitness en het fietsplan.

Wat zoeken wij in jou?

Jij hebt:

Jij bent:

In deze rol werk je vanuit ons kantoor in Den Haag en soms op onze locaties in Amsterdam.

Dit zijn wij!

B&A voert sociaal werk uit in grote en middelgrote gemeenten en adviseert overheden, non-profit- en B&A voert sociaal werk uit in grote en middelgrote gemeenten en adviseert overheden, non-profit- en publieke uitvoerings- en brancheorganisaties over het sociaal domein. Er wordt bij B&A gewerkt vanuit optimisme, met gezonde veranderingszin en in de overtuiging dat voor elk probleem een oplossing bestaat. Het is een snelle, lenige en organische organisatie, waar geen dag hetzelfde is en altijd gestreefd wordt naar verbetering en innovatie.

Enthousiast?

Solliciteer direct via deze link met je CV en persoonlijke motivatiebrief. Weet je ons te overtuigen en kom je door de eerste selectie heen? Dan bestaat de verdere sollicitatieprocedure uit twee sollicitatiegesprekken, een referentiecheck en een VOG aanvraag. Wanneer we beiden een match zien, hopen we je daarna te kunnen verwelkomen bij B&A!

Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met Rob Wittkampf via r.wittkampf@bagroep.nl en 06-21885408. Voor vragen over de procedure neem je contact op met de HR afdeling via HR@bagroep.nl of 070-3029549.

De vacature wordt bij voldoende reacties gesloten.

Noot aan externe bureaus: wij waarderen jullie wens om mee te helpen met het vinden van de juiste kandidaat. Toch kiezen wij ervoor om de vacature zelf te vervullen.