070 30 29 500 info@bagroep.nl

Medewerker Financiën

(32 uur | Den Haag)

Krijg jij energie van het boeken in en het doorgronden van verschillende administraties? Heb jij een passie voor cijfers? Vind jij het leuk om binnen een complexe projectorganisatie te werken? Haal je energie uit samenwerken met collega’s van verschillende afdelingen?

Wat ga je doen?

Jij gaat als Medewerker Financiën werkzaamheden verrichten ten behoeve van de financiële administratie. De zwaarte ligt in eerste instantie op het crediteuren- en onkostenproces. Daarnaast ga je werkzaamheden uitvoeren, zoals (lichte) projectadministratie, het verwerken van bankmutaties, het opstellen van verkoopfacturen, het opstellen van balansspecificaties en overige administratieve werkzaamheden.

Verder

Tot slot zie jij jezelf als een duizendpoot werkzaam binnen de financiële afdeling in het team met vier andere collega’s. Je werkt met een hands-on mentaliteit, hebt focus op wat er moet gebeuren en houdt er van breed ingezet te worden.

wat bieden wij jou?

Naast en binnen deze zelfstandige functie bieden we je volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. B&A heeft een platte organisatiestructuur en een informele werksfeer. We kennen een no-nonsense cultuur waar veel lachen en hard werken hand in hand gaan. We werken vanuit de kernwaarden betrokkenheid, daadkracht en positiviteit, willen steeds vernieuwen en kennen een no-nonsense cultuur.

Verder bieden wij je:

WAT ZOEKEN WIJ IN JOU?

Jij bent collegiaal, energiek en positief ingesteld. Door jouw accurate manier van werken en klantgerichtheid weet jij deze functie met succes uit te voeren.

Verder heb je:

enthousiast geworden?

Solliciteer direct via deze link met je CV en krachtige en onderscheidende motivatiebrief. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken, een referentiecheck en een VOG-aanvraag. Wanneer we beiden een match zien, hopen we je daarna te verwelkomen in ons team!

Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met Ineke van der Wal, Manager Financiën via i.wal@bagroep.nl en 06-12210021. Voor vragen over de procedure neem je contact op met de HR afdeling via HR@bagroep.nl of 070-3029549.

Bij voldoende reacties wordt de vacature gesloten.

Noot aan externe bureaus: wij waarderen jullie wens om mee te helpen met het vinden van de juiste kandidaat. Toch kiezen wij ervoor om de vacature zelf te vervullen.