070 30 29 500 info@bagroep.nl

Participatiemakelaar met een positieve en daadkrachtige instelling (vanwege ziektevervanging)

[24 uur per week | Amersfoort]

Wat ga je doen?

Als participatiemakelaar draag je bij aan ‘het meedoen’ in de samenleving. Jij ziet kansen en mogelijkheden om mee te kunnen doen. Meedoen staat voor zinvol bezig zijn en van betekenis zijn. Tot zover het tot de mogelijkheden behoort in contact met anderen en in het leveren van een prestatie. Je draagt jouw steentje bij aan het matchen en bemiddelen van inwoners met zinvolle tijdsbesteding in samenwerking met organisaties, ondernemers en overheidsinstanties. Jij bent de schakel tussen mens en zinvolle tijdsbesteding en werk. Je toetst dit samen met het bijbehorende netwerk en organiseert dit onder andere met vrijwilligers.

Jij:

Wat bieden wij jou?

B&A heeft een platte organisatiestructuur en een informele werksfeer met korte lijnen. We kennen een no-nonsense cultuur waar veel lachen en hard werken hand in hand gaan. Vanuit de kernwaarden betrokkenheid, daadkracht en positiviteit willen we steeds vernieuwen.

Wij bieden een passend salaris (schaal 8) met een set van aanvullende arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Sociaal Werk, en:

Wat zoeken wij in jou?

Als Indebuurt033-gezicht schakel je op een natuurlijke manier tussen verschillende niveaus en communiceer je op een vriendelijke en heldere wijze met in- en externe partners. Je bent een verbinder en netwerker die zich makkelijk tussen de mensen begeeft. Verder heb je:

Dit zijn wij!

B&A voert sociaal werk uit door middel van projectorganisaties in grote en middelgrote gemeenten en adviseert overheden, non-profit- en publieke uitvoerings- en brancheorganisaties over het sociaal domein. Voor B&A is het leidende principe: Elk mens is ergens goed in. Geen enkel mens is goed in alles. Iedereen is (vol)waardig. Er wordt bij B&A gewerkt vanuit optimisme, met gezonde veranderingszin en in de overtuiging dat voor elk probleem een oplossing bestaat. Het is een snelle, lenige en organische organisatie, waar geen dag hetzelfde is en altijd gestreefd wordt naar verbetering en innovatie. De mensen van B&A streven ernaar om voor de mensen voor wie zij werken een vangnet én trampoline te zijn. Nuchter, oplossings- en resultaatgericht en samenwerkend in de complexe wereld van verkokerde belangen, schotten en loketten, zetten de doeners en denkers van B&A zich in voor alle bewoners van de wijken waarin de organisatie actief is.

Indebuurt033

Indebuurt033 is een samenwerking van WELZIN, MEE en B&A in Amersfoort. Met onze benadering zetten we in op het vermogen van mensen om belemmeringen weg te nemen die het moeilijk maken om deel te nemen aan onze samenleving. Hierbij wordt gelijktijdig ingezet op eigen kracht van mensen, groepskracht en op buurtkracht. Er is aandacht voor de eigen autonomie, de sociale verbondenheid met anderen en het creëren van een veilige buurt en opvoedomgeving in de wijken van Amersfoort. Hiermee werken wij aan een steeds steviger sociale basisinfrastructuur in Amersfoort.

Wanneer je aan de slag gaat als Participatiemakelaar bij Indebuurt033, kom je in dienst van B&A Civic  B.V.

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct via deze link met je CV en motivatiebrief. Weet je ons te overtuigen en kom je door de eerste selectie heen? Dan bestaat de verdere sollicitatieprocedure uit twee sollicitatiegesprekken, een referentiecheck en mogelijk een opdracht. Wanneer we beiden een match zien, hopen we je daarna te kunnen verwelkomen in ons team!

Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met Saida Tesaquaquin (participatie makelaar) 06 10571255. Voor andere vragen kun je, vanaf 15 augustus, contact opnemen met Margreet Fresen (teamleider) 06 43099739. Voor vragen over de procedure neem je contact op met de HR-afdeling via HR@bagroep.nl of 070-3029549.

Reageren kan tot en met 17 augustus 2022. De vacature wordt bij voldoende reacties eerder gesloten. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in week 34.

Noot aan externe bureaus: wij waarderen jullie wens om mee te helpen met het vinden van de juiste kandidaat. Toch kiezen wij ervoor om de vacature zelf te vervullen.