070 30 29 500 info@bagroep.nl

Senior adviseur sociaal domein

Standplaats: Den Haag / hybride

Salarisindicatie: € 5000 – € 6000

32 – 40 uur

Jaarcontract, met intentie om te verlengen

B&A Groep, een organisatie die advies- en uitvoeringsopdrachten uitvoert in het sociaal domein in heel Nederland, is op zoek naar een senior adviseur sociaal domein. Iemand die mee wil bouwen aan de uitbreiding van de adviestak van B&A Groep en daarnaast voelsprieten heeft voor aansprekende opdrachten binnen het sociaal domein, deze verwerft en samen met een team ook uitvoert. Ben jij die ondernemende, commerciële  adviseur met een groot hart voor het sociale domein en heb je behoefte aan vernieuwing en ontwikkeling? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als senior adviseur zoek je voortdurend naar kansen, mogelijkheden en nieuwe oplossingen voor uitdagende maatschappelijke vraagstukken. Hiermee speel je een cruciale rol in het realiseren van positieve veranderingen in het leven van grote groepen mensen. Je draagt je visie op een heldere wijze uit en blijft koersvast in de diverse en complexe vraagstukken waaraan je werkt. Je adviseert  opdrachtgevers op strategisch niveau en weet dit te vertalen naar een pragmatische en efficiënte implementatie.

Je geeft daarbij leiding aan projecten en teams, waarbij je junior en medior collega-adviseurs aanstuurt en begeleidt. Deze projecten omvatten een breed scala aan onderzoeks- en adviesopdrachten, gericht op verschillende terreinen zoals de Wmo, jeugdzorg, vrijwilligersbeleid, segregatie en subsidies. Daarnaast treed je op als organisator en procesbegeleider, bijvoorbeeld bij een lerend netwerk van gemeenten om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk te helpen.

Wat neem je mee?

Adviseurs van B&A Groep praten graag mét bewoners in plaats van óver hen, daarom is het belangrijk dat jij dat ook kan. Maar met je assertieve en politiek-sensitieve persoonlijkheid ga je net zo gemakkelijk in gesprek met burgemeesters of wethouders. Je kunt je mondeling helder, krachtig en opbouwend-kritisch uitdrukken. Kwaliteiten die je ook inzet bij het onderhouden van de relatie met bestaande opdrachtgevers en bij het zoeken naar nieuwe opdrachten.

Daarnaast herken je jezelf in de volgende beschrijving:

Pluspunten van de functie:

HIER GA JE WERKEN

Je komt in dienst bij B&A, een organisatie die door heel Nederland actief is en verschillende advies- én uitvoeringsopdrachten uitvoert in het sociaal domein. Juist die combinatie maakt ons uniek. Als senior adviseur kom je te werken binnen de adviesorganisatie, maar heb je alle ruimte om te sparren met je B&A collega’s die in de uitvoering werken. Meer weten over B&A? www.bagroep.nl

OP het LIJF GESCHREVEN?

Solliciteer direct via deze link met je motivatie en CV. à Stuur jouw CV en persoonlijke motivatiebrief naar HR@bagroep.nl.

Binnen een week laten we je dan weten hoe de verdere sollicitatieprocedure eruitziet. Hopelijk volgt er een kennismakingsgesprek met Yorick van den Berg, Manager Advies. Als jullie na afloop beiden positief zijn, ontvang je van hem een casus. Jij buigt je over een vraagstuk waarin om onderzoek of advies wordt gevraagd. Je voorstel presenteer je in een vervolggesprek. Wanneer we beiden een match zien, hopen we je daarna te kunnen verwelkomen in ons team!

Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met Yorick van den Berg, Manager Advies via y.berg@bagroep.nl en 06 – 506 95 345. Voor vragen over de procedure neem je contact op met de HR afdeling via HR@bagroep.nl of 070 – 302 95 49.