070 30 29 500 info@bagroep.nl

 • Standplaats: Amersfoort            
 • Salarisindicatie: schaal 10 – €3.656 – €5.483
 • 32 uur
 • Jaarcontract, met zicht op een vast contract  

Heb je relevante ervaring rondom opvoeden, opgroeien en jeugd? Ben jij ondernemend en in staat om strategie, uitvoering en het inhoudelijke proces aan elkaar te verbinden? Vind je kwaliteit belangrijk en kun je goed schrijven? Dan zijn we op zoek naar jou. Wij zijn namelijk per 1 januari 2024 bij Indebuurt033 opzoek naar een Stafmedewerker Sociaal Domein opvoeden en opgroeien!

DIT GA JE DOEN

Als stafmedewerker maak je onderdeel uit van een team stafmedewerkers en ben je actief betrokken bij het 2 wekelijkse overleg tussen staf- en managementteam.  Je beweegt je tussen managementteam en uitvoerende vakgroepen, zoals preventiewerkers jeugd en jongerenwerk. Je voert overleg met partners in de stad en zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de regionale en lokale ontwikkelingen binnen het sociaal domein. Je bent vanuit Indebuurt033 het gezicht in de stedelijke transformatiewerkplaats Opvoeden en Opgroeien en vertaalt beleid naar passende dienstverlening, processen en werkafspraken. Daarnaast doe je voorstellen over vernieuwing of innovatie en ben je trekker van projecten die geïmplementeerd moeten worden of van dienstverlening wat doorontwikkeld wordt. Je bent dus actief tussen praktijk en beleid en hebt voelsprieten voor wat er leeft in ons werkgebied, zowel intern als extern. Je kunt zowel op strategisch als uitvoerend niveau denken en communiceren.

Daarnaast is er tijd voor verbinding en ontspanning met collega’s en dat kan op verschillende manieren, zoals lunchen of een gezamenlijke activiteit met de gehele organisatie. Ook vanuit de moederorganisaties wordt ingezet op contact, waardoor er voldoende tijd en ruimte is voor sociale interactie en ontmoeting.

Wat vragen we:

Je weet wat er speelt binnen het sociaal domein en hebt een blik naar buiten. Je maakt makkelijk contact en weet hoe je jezelf moet profileren naar inwoners, gemeente en ketenpartners. Bij voorkeur heb je een achtergrond en netwerk bij gemeenten en/of organisaties uit de sociale basisinfrastructuur, met specifieke aandacht voor jeugd en jongeren.

Verder:

 • WO/HBO werk- en denkniveau
 • Proactief en ondernemend in het signaleren en inspelen van feitelijke en verwachte ontwikkelingen en trends
 • Analytisch vermogen voor het vertalen van ontwikkelingen naar beleid- en projecten
 • Ervaring met het schrijven van beleidsstukken en rapportages
 • Enthousiasme en daadkracht bij het implementeren van beleidsontwikkelingen
 • Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid

Pluspunten van de functie:

 • Salaris: een bruto basissalaris schaal 10 volgens de CAO-Sociaal Werk met een gunstige reiskosten-, pensioen- en ziektekostenregeling. Daarnaast ontvang je een Individueel Keuzebudget (waaronder eindejaarsuitkering van 8,3%) en spaar je loopbaanbudget;
 • Werksfeer: een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een prettige werkomgeving;
 • Vrijetijd:  170 uur verlof bij een fulltime dienstverband en vitaliteitsuren;
 • Doorgroeimogelijkheden: B&A biedt naast diverse functies bij Indebuurt033, ook functies bij andere projecten. Mooi om persoonlijk en professioneel verder door te groeien;
 • Extraatjes: Je kan met korting fitnessen of een (elektrische) fiets aanschaffen en je bent van harte welkom bij feestelijke borrels & evenementen en leerzame bijeenkomsten. Natuurlijk ontvang je een mobiele telefoon en laptop voor zakelijk gebruik.

HIER GA JE WERKEN

Je komt in dienst bij B&A, een organisatie die door heel Nederland actief is en verschillende advies- en uitvoeringsopdrachten uitvoert in het sociaal domein. Meer weten over B&A? www.bagroep.nl.

Indebuurt033 is een samenwerkingsverband van de organisaties WELZIN, MEE en B&A. Met onze benadering zetten we in op het vermogen van mensen om belemmeringen weg te nemen die het moeilijk maken om deel te nemen aan onze samenleving. Hierbij wordt gelijktijdig ingezet op eigen kracht van mensen, ontmoeting organiseren en het versterken van netwerken. De autonomie en verantwoordelijkheid van inwoners van Amersfoort is van groot belang. Ook is er aandacht voor de sociale verbondenheid met anderen en het creëren van een veilige buurt en opvoedomgeving in de wijken van Amersfoort. Op deze manier werken wij aan een stevige sociale basisinfrastructuur in Amersfoort samen met gemeente en ketenpartners.

OP JOUW LIJF GESCHREVEN?

Solliciteer direct via deze link met je motivatie en CV.

Binnen een week laten we je weten hoe de verdere sollicitatieprocedure eruitziet. Hopelijk volgen er dan twee gesprekken zodat we elkaar beter leren kennen. Is er een wederzijdse match dan vragen we om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties. Wie weet kunnen we je snel verwelkomen in ons team!

Voor vragen over de procedure neem je contact op met HR via 070-3029549 of via hr@bagroep.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie neem je contact op met Gerda Veenstra (Teamleider) via 06-12829864 of via gerda.veenstra@indebuurt033.nl.

Noot aan externe bureaus: wij waarderen jullie wens om mee te helpen met het vinden van de juiste kandidaat. Toch kiezen wij ervoor om de vacature zelf te vervullen.