070 30 29 500 info@bagroep.nl

Stage bij het Jongeren Service Punt (JSP) in Amsterdam

[24- 32 uur per week | Amsterdam]

Ligt jouw hart bij het helpen van jongeren tussen de 12 en 27 jaar op de gebieden werk, stage en/of scholing, ben je gedreven en wil je kennis en ervaring opdoen binnen het sociaal domein? Dan is deze stageplek echt iets voor jou!

Het Jongeren Service Punt helpt jongeren tussen de 12 en 27 jaar uit stadsdeel West met vragen op het gebied van stage, school en werk. Het doel is om jongeren zo goed mogelijk richting participatie te begeleiden en uiteindelijk kernkwaliteiten zoals zelfvertrouwen en zelfredzaamheid te vergroten.

De stagedagen zijn van maandag tot en met donderdag.

Wat ga je doen?

Tijdens je stage ga je alle werkzaamheden leren die bij het helpen en individueel begeleiden van jongeren komen kijken, onder andere:

wat bieden wij jou?

wat zoeken wij in jou?

DIT ZIJN WIJ!

Jongeren kunnen altijd bij het JSP terecht. Vaak hebben deze jongeren bepaalde problemen of hebben vragen en weten niet goed hoe ze deze kunnen oplossen. Door het aangaan van een vertrouwensband, gaan wij samen met de jongeren aan de slag om hun persoonlijke doelen te bereiken. In de begeleiding zijn wij veel bezig met het empoweren van jongeren. Het laagdrempelige en informele karakter van het JSP zorgt voor een open en ongedwongen sfeer, waardoor jongeren zich welkom en serieus genomen voelen.

JSP is onderdeel van B&A.

enthousiast geworden?

Solliciteer direct door een mailtje te sturen met jouw CV en motivatiebrief naar Ilias el Morabiti, via info@jspwest.nl. Voor inhoudelijke vragen over de stage kan je Ilias ook mailen of bellen op 020 233 3373.

Noot aan externe bureaus: wij waarderen jullie wens om mee te helpen met het vinden van de juiste kandidaat. Toch kiezen wij ervoor om de vacature zelf te vervullen.