070 30 29 500 info@bagroep.nl

Als teammanager Indebuurt033 voeg jij iets toe aan de stad Amersfoort en ben je er voor collega’s!

[32 – 36 uur | Amersfoort]

Onze ontwikkelopgave, doe je mee?

Werken in het sociaal domein voor een grote stad als Amersfoort brengt op zijn zachts gezegd uitdagingen met zich mee. Maar daar zijn wij: Indebuurt033. Wij zijn er wijkgericht voor de inwoners die het nodig hebben en staan stevig in onze opgave om mensen te helpen en het sociale netwerk te versterken. Wij kunnen ons aanpassen op wat de politiek van ons vraagt en zijn intern altijd bezig om ons te verbeteren. Zo zijn wij intern bezig met collega’s om ze nog meer professional te laten zijn. Dat vraagt lef en verantwoordelijkheid. Maar ook risico’s durven nemen en de balans zoeken in vrijheid en verantwoordelijkheid.

Naar buiten toe zien we de politieke druk tussen wensen en beschikbare middelen. En staan we dagelijks voor dilemma’s als: kiezen we voor de korte- of lange termijn / maatwerk of efficiency / problemen oplossen of voordoen. En daar hebben we jou voor nodig!

Wat wil je doen?

Wij gaan jou nu niet vertellen wat je moet gaan doen, maar vragen je aan ons te vertellen waar jouw toegevoegde waarde ligt. Ben jij bijvoorbeeld mensgericht, of heb je meer oog voor processen, ben jij een ervaren verandermanager, sta jij voor kwaliteit of heb je een politieke antenne voor landelijke ontwikkelingen? Al deze ‘kleuren’ zijn waardevol voor ons team en wij zijn benieuwd welke jij kan toevoegen aan ons pallet.

Daarnaast werk je als teammanager in een team van ongeveer 35 collega’s met alles wat daarbij komt kijken. Dat kan verzuimbegeleiding zijn, aanjagen teamontwikkeling, leren grenzen aangeven of inhoudelijk sparren op casuïstiek.

Wat bieden wij jou?

Wat bieden wij jou?

Hoe voorkomen we dat we hier alle clichés op gaan sommen. Maar zeg nou zelf, Amersfoort is een te gekke stad, Indebuurt033 super professioneel en je hebt de ontwikkelopgave hierboven gelezen. Het salaris ligt op max . € 5.463,= en het werkgeverschap is belegd bij B&A, Welzin of MEE met prima cao’s en ontwikkelmogelijkheden. Wil je meer weten neem gerust contact op met Thérèse Hofmeijer – Boon op 06-22842716 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl.  En neem alvast een kijkje op www.indebuurt033.nl

Belangstelling?

Solliciteer direct via deze link voor met je CV en motivatiebrief.

Voor vragen over de procedure neem je contact op met de HR-afdeling via HR@bagroep.nl of 070-3029549.

Als je solliciteert op deze vacature dan ga je ermee akkoord dat jouw gegevens, in het kader van deze selectieprocedure, gedeeld worden met de 3 moederorganisaties van Indebuurt033

Noot aan externe bureaus: wij waarderen jullie wens om mee te helpen met het vinden van de juiste kandidaat. Toch kiezen wij ervoor om de vacature zelf te vervullen.