070 30 29 500 info@bagroep.nl

▸ Standplaats: Zeist  

▸ Salarisindicatie: € 3.068 – € 4.372 

▸ Flexibel: 24 uur (woensdag en vrijdag veplichte werkdagen)  

▸ Jaarcontract, met zicht op vast contract  

Heb jij een HBO-opleiding afgerond (bij voorkeur MWD of sociaal werk), minimaal drie jaar relevante werkervaring en wil je werken bij dé specialist in het sociaal domein van Nederland? Ga dan voor B&A aan de slag als maatschappelijk werker bij het Sociaal Team van de Gemeente Zeist en biedt bewoners zowel individueel als groepsgericht hulp op maatschappelijk en psychosociaal gebied. 

Enthousiast geworden? Lees dan verder! 

Dit ga je doen

Als maatschappelijk werker ga je samen met bewoners op zoek naar de oorzaak van problemen en help je hen bij het vinden van oplossingen. Je begeleidt hen naar zelfstandigheid, waarbij je hun eigen kracht stimuleert. Je wil sociaal isolement en achterstandssituaties voorkomen en de sociale integratie en participatie versterken. Als enthousiaste verbinder schakel je daarvoor met de juiste mensen uit je netwerk met ketenpartners en natuurlijk met het sociale netwerk van de inwoners. Waar nodig bied je ook materiële hulpverlening. Kortom, je doet vanuit jouw expertise het maximale dat er nodig is en krijgt hier ook volop de ruimte voor. 

Samen met je collega’s van het Sociaal Team ben je ook verantwoordelijk voor het groepswerk. Vanuit vragen die leven bij inwoners, ontwikkel jij zelfstandig trainingen en bijeenkomsten en begeleid je de groepen. Denk bijvoorbeeld aan een training ‘anders omgaan met stress’, een assertiviteitsgroep of een steungroep voor mensen met ASS. Daarnaast coördineer je een of meerdere wegwijscafés en begeleidt de vrijwilligers die tijdens deze spreekuren materiele hulp bieden.  

Pluspunten van de functie:  

Hier ga je werken

Je komt in dienst bij B&A, een organisatie die door heel Nederland actief is en verschillende advies- en uitvoeringsopdrachten uitvoert in het sociaal domein. Meer weten over B&A? www.bagroep.nl  

Als B&A-er zet je je straks in voor onze opdracht bij de Gemeente Zeist. Je werkt als maatschappelijk werker in het Sociaal Team. Bij de gemeente Zeist werken mensen die betrokken en vooral zichzelf zijn. De gemeente werkt op basis van de kernwaarden ‘vertrouwen, kracht en nabijheid’. Er werken in totaal zo’n 400 mensen voor en met ongeveer 64.000 inwoners. Medewerkers worden gestimuleerd om te denken in mogelijkheden en te doen wat nodig is.  

OP JOUW LIJF GESCHREVEN? 

Solliciteer direct via deze Link met met je motivatie en CV.  

Binnen een week laten we je dan weten hoe de verdere sollicitatieprocedure eruitziet. Hopelijk volgen er dan twee gesprekken zodat we elkaar beter leren kennen. Is er een wederzijdse match dan vragen we om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties. Wie weet kunnen we je snel verwelkomen in ons team! 

Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met Christianne Hupkens, coördinator Sociaal Domein, c.hupkens@zeist.nl en 06-46548550. Voor vragen over de procedure neem je contact op met de HR-afdeling via HR@bagroep.nl of 070-3029549.

Noot aan alle externe bureaus: wij waarderen jullie wens om mee te helpen met het vervullen van de vacature. Toch kiezen wij ervoor om de vacature zelf te vervullen.