070 30 29 500 info@bagroep.nl

Schuldregelaar & Budgetbeheerder (max. 32 uur)

Communiceren en onderhandelen met schuldeisers, technische berekeningen maken en je 100% inzetten om die schikking te laten slagen (hoe klein de kans ook)! Dat zijn de uitdagingen van een Schuldregelaar. Heb jij een hoofd voor cijfers zonder de mens erachter te vergeten? Dan zou dit jouw nieuwe job kunnen zijn!

Wat ga je doen?

Als schuldregelaar sta je aan de basis van een structurele oplossing voor de schuldproblemen van onze cliënten. Je staat de cliënt hierin bij in het hele proces. Je hebt oog voor de soms tegenstrijdige belangen van de betrokken partijen en weet een oplossing aan te dragen die voor iedereen aantoonbaar de beste is. Je past de richtlijnen en regels toe, maar altijd met de menselijke maat. Je bent een betrouwbare gesprekspartner voor de schuldeisers omdat ‘paritas creditorum’ voor jou geen lege slogan is.

Hoe ga je te werk?

Als schuldregelaar werk je nauw samen met de schuldhulpverlener. Samen vorm je het team in Waddinxveen, Diemen en Gooise Meren. Je maakt wel deel uit van het schuldhulpverleningsteam van Civic in Amsterdam en kunt dus altijd terugvallen op de expertise en kennis van onze professionals daar. 

Wat vragen wij?

In deze functie staan integriteit en betrouwbaarheid buiten kijf. Je gaat altijd transparant te werk en denkt constant in oplossingen. Tevens ben je erg secuur en zorgvuldig in je werk. Daarnaast is het voor jou geen probleem om werkzaam te zijn op drie verschillende locaties.

Daarnaast beschik je over:

Bij B&A werken medewerkers die van nature waardevolle verbindingen leggen tussen mensen. Herken je je hierin? Dan hebben we een goede match met elkaar!

Wat bieden wij jou?

Allereerst een mooie rol met een belangrijke maatschappelijke functie. Je werkt samen met ervaren professionals, van wie je kunt leren en die van jou kunnen leren, maar met wie het bovenal heel gezellig is. Naast ruimte voor het nemen van initiatieven, zelfstandigheid en persoonlijke groei bieden wij uiteraard een passend salaris met een set van aanvullende arbeidsvoorwaarden. Dit is conform de cao Sociaal werk. De bijbehorende functieschaal is 6. Qua arbeidsvoorwaarden moet je o.a. denken aan een loopbaanbudget en individueel keuze budget. Dit laatste budget is flexibel in te zetten. Wil je komend jaar extra vakantiedagen? Dat kan. Of wil je het budget liever uitgekeerd hebben in geld. Ook dat is helemaal aan jou.

Dit zijn wij!

In de functie van schuldregelaar maak je deel uit van het bedrijfsonderdeel Civic in Amsterdam, onderdeel van B&A, maar jij gaat met onze cliënten in Waddinxveen, Diemen en Gooise Meren werken. B&A voert sociaal werk uit door middel van projectorganisaties in grote en middelgrote gemeenten en adviseert overheden, non-profit- en publieke uitvoerings- en brancheorganisaties over het sociaal domein. Voor B&A is het leidende principe: Elk mens is ergens goed in. Geen enkel mens is goed in alles. Iedereen is (vol)waardig. Er wordt bij B&A gewerkt vanuit optimisme, met gezonde veranderingszin en in de overtuiging dat voor elk probleem een oplossing bestaat. Het is een snelle, lenige en organische organisatie, waar geen dag hetzelfde is en altijd gestreefd wordt naar verbetering en innovatie. De mensen van B&A streven er naar om voor de mensen voor wie zij werken een vangnet én trampoline te zijn. Nuchter, oplossings- en resultaatgericht en samenwerkend in de complexe wereld van verkokerde belangen, schotten en loketten, zetten de doeners en denkers van B&A zich in voor alle bewoners van de wijken waarin de organisatie actief is.

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct via deze link voor 24 maart 2023 met je CV en krachtige en onderscheidende motivatiebrief. Voor inhoudelijke vragen over de functie neem je contact op met Caroline de Jong, bereikbaar via c.dejong@buurtteamamsterdamzuidoost.nl / 06 38677417 of Christiaan van Est via c.est@buurtteamamsterdamzuidoost.nl / 06-40474484. Voor vragen over de procedure is de HR afdeling bereikbaar via HR@bagroep.nl of 070-3029549.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit een eerste selectie op basis van CV en motivatie, twee sollicitatiegesprekken, een referentiecheck en een VOG-aanvraag. Wanneer we beiden een match zien, hopen we je daarna te kunnen verwelkomen in ons team!

Noot aan externe bureaus: wij waarderen jullie wens om mee te helpen met het vinden van de juiste kandidaat. Toch kiezen wij ervoor om de vacature zelf te vervullen.