070 30 29 500 info@bagroep.nl

Als vrijwilliger wil je graag iets doen voor een ander. Je vindt het leuk om een rol te spelen in je buurt. Of je wilt ervaring opdoen met werk. Het Buurtteam in Amsterdam is een geschikte plek, waar je jouw talenten als vrijwilliger kunt inzetten. Jouw werk heeft veel waarde voor de buurt. Want door jou kunnen wij activiteiten en diensten organiseren voor buurtbewoners. Buurtteam Amsterdam is de plek in de buurt bij vragen over zorg, welzijn, geld, wonen, gezondheid, werk, meedoen en veiligheid. Kijk voor meer informatie op Buurtteam Amsterdam | Ondersteuning voor iedere Amsterdammer.

vrijwilliger Felicitatiebezoeken

In het kader van preventie en opsporing van vereenzaming is het project Felicitatiebezoek opgezet. In dit project worden ouderen die een kroonleeftijd bereiken (75-80-85 jaar etc) bezocht om ze te feliciteren én in gesprek te gaan over hun leefsituatie. In een informeel gesprek word er aandacht besteed aan verschillende leefgebieden waaronder gezondheid, financiën en dagbesteding.

wil jij…

Vereiste opleiding/ ervaring

Benodigde competenties

Wij bieden

WIL JE VRIJWILLIGER WORDEN?

Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature? Dan ontvangen we graag je CV + een korte motivatie via info@buurtteamamsterdamzuidoost.nl

Inlichtingen

Voor meer informatie over de vacature kan je bellen met Buurtteam Amsterdam Zuidoost:
vrijwilligerscoördinator Caroline de Jong via 06-38677417 of Gabriëlla Cameron 06-36339760

Buurtteam Amsterdam Zuidoost wordt uitgevoerd door B&A.