070 30 29 500 info@bagroep.nl

medewerker VROEG EROPAF

(28 uur, Diemen)

Ben jij outreachend, bouw jij snel een vertrouwensband op en durf jij de vraag achter de vraag te stellen om de oorzaak van de financiële problemen in kaart te brengen? Heb jij het nieuws over de toeslagenaffaire op de voet gevolgd? En krijg jij er energie van om mensen, dankzij jouw kennis van financiën, budgets en (beginnende) schulden, verder te helpen aan de juiste adviezen of hulpverlening? Wij zijn wij op zoek naar een Medewerker Vroeg Erop Af (VEOA) bij B&A in Diemen!

Wat ga je doen?

Medewerker Vroeg Erop Af (VEOA)
In Diemen werken onder meer woningbouwverenigingen, zorgverzekeraars en gemeente samen om mensen te helpen die door uit een lopende redenen betalingsachterstanden hebben, om deze mensen te helpen te voorkomen dat hun schulden verder oplopen en zij tijdig de juiste hulpverlening weten te vinden. Als Medewerker VEOA in Diemen ga jij op huisbezoek, om met deze bewoners in contact te komen en aandacht te schenken aan de oorzaak van het financiële probleem. Je zorgt ervoor dat de situatie en complexiteit van de problematiek wordt verkend en in kaart gebracht en geeft eenvoudige adviezen en informatie aan je cliënten. Je handelt enkelvoudige vraagstukken af of verwijst de bewoner door naar de juiste hulpverlener, als er sprake is van complexe problematiek. Daarvoor is het belangrijk dat je een goed netwerk hebt en bekend bent met de sociale kaart van Diemen.

Wat vragen wij?

Jij hebt:

Wat bieden wij jou?

Dit zijn wij!

Madi Diemen
In een jarenlange samenwerking tussen Madi Diemen en de gemeente Diemen, met korte lijnen en een open communicatie als basis, staan de bewoners voorop in de aanpak van de hulpverlening. Dankzij een nauwe samenwerking met diverse partners, hebben we goed op het netvlies wat er nodig is voor de bewoners in de verschillende wijken. Madi Diemen zit verspreid op meerdere locaties, zoals de Brede Hoed en verschillende gezondheidscentra.

B&A
Je komt als Medewerker VEOA in dienst bij B&A. B&A voert sociaal werk uit door middel van projectorganisaties in grote en middelgrote gemeenten en adviseert overheden, non-profit- en publieke uitvoerings- en brancheorganisaties over het sociaal domein. Voor B&A is het leidende principe: Elk mens is ergens goed in. Geen enkel mens is goed in alles. Iedereen is (vol)waardig. Er wordt bij B&A gewerkt vanuit optimisme, met gezonde veranderingszin en in de overtuiging dat voor elk probleem een oplossing bestaat. Het is een snelle, lenige en organische organisatie, waar geen dag hetzelfde is en altijd gestreefd wordt naar verbetering en innovatie. De mensen van B&A streven er naar om voor de mensen voor wie zij werken een vangnet én trampoline te zijn. Nuchter, oplossings- en resultaatgericht en samenwerkend in de complexe wereld van verkokerde belangen, schotten en loketten, zetten de doeners en denkers van B&A zich in voor alle bewoners van de wijken waarin de organisatie actief is.

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct via deze link met je CV en persoonlijke motivatiebrief.  De sollicitatieprocedure bestaat uit een CV-selectie, een of twee sollicitatiegesprekken, een VOG-aanvraag en referentiecheck. Wanneer we beiden een match zien, hopen we je daarna te kunnen verwelkomen in ons team!

Voor vragen over de procedure neem je contact op met HR via 070 302 9549 of HR@bagroep.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie neem je contact op met Caroline de Jong, te bereiken via 06 3867 7417 of c.dejong@buurtteamamsterdamzuidoost.nl. Je kunt solliciteren tot en met donderdag 26 mei 2022. Bij voldoende reacties wordt de vacature eerder gesloten.

Noot aan externe bureaus: wij waarderen jullie wens om mee te helpen met het vinden van de juiste kandidaat. Toch kiezen wij ervoor om de vacature zelf te vervullen.