Amsterdam Oost

AMBULANTE ONDERSTEUNING EN DAGBESTEDING

Wij bieden dagbesteding aan cliënten vanaf 18 jaar. Samen met de cliënt stellen we een persoonlijk plan op dat past bij zijn/haar mogelijkheden en wensen. Het accent ligt -afhankelijk van de hulpvraag-  op bijvoorbeeld een gezond dagritme creëren, het verbeteren van werknemersvaardigheden of mensen ontmoeten en zo een sociaal isolement voorkomen.

Wij werken samen met verschillende organisaties waar cliënten werkervaring op kunnen doen. Wij bieden bijvoorbeeld werk- en stageplekken in de horeca, facilitaire dienstverlening, maar ook op het gebied van dierverzorging en (moes)tuinieren.

Naast dagbesteding bieden wij ook ambulante begeleiding voor ondersteuning op andere leefgebieden. Wij bieden deze begeleiding aan cliënten op verschillende leefgebieden als gezondheid, dagritme en postzaken, uiteraard afhankelijk van de hulpvraag. Wij bieden deze cliëntondersteuning dichtbij huis en/of aan huis aan cliënten vanaf 18 jaar.

ONZE WERKWIJZE

  • De cliënt staat bij ons op de eerste plaats, waardoor deze zich welkom voelt.
  • Het opbouwen van een vertrouwensband met de cliënt vinden wij erg belangrijk. Dit zorgt er voor dat deze zich gerespecteerd voelt.
  • Wij sluiten aan bij de belevingswereld van de cliënt en kijken van daaruit waar kansen en mogelijkheden liggen.
  • Wij spreken de eigen kracht van cliënt aan, waardoor deze (weer) in zichzelf kan geloven en zo zelfstandig mogelijk kan participeren.
  • Het bevorderen van de zelfredzaamheid van de cliënt staat bij ons centraal.

MEER WETEN

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Of wilt u een keer langskomen? Neem dan contact op met:

medewerker profielfoto

Richard van Twiller

Wmo begeleider
r.twiller@bagroep.nl
06 5310 9209
medewerker profielfoto

Jaap Wakker

Wmo begeleider
j.wakker@bagroep.nl
06 3493 2085
locatiefoto

Wmo begeleiding Amsterdam Oost

Soembawastraat 54

1095 XG Amsterdam