Amsterdam Zuidoost

Dagbesteding

Wij bieden dagbesteding aan cliënten vanaf 18 jaar. Samen met hen stellen we een plan op dat past bij hun mogelijkheden en wensen. Het accent ligt – afhankelijk van de hulpvraag –  op bijvoorbeeld het creëren van een gezond dagritme, verbeteren van werknemersvaardigheden of mensen ontmoeten en zo een sociaal isolement voorkomen of beëindigen.

Wij werken nauw samen met organisaties waar onze cliënten werkervaring kunnen opdoen. Wij bekijken met onze cliënten hun wens en mogelijkheden op het gebied van vrijwilligerswerk.

Naast dagbesteding bieden wij ook ambulante begeleiding. Wij doen dit op verschillende leefgebieden zoals gezondheid, dagritme en het afhandelen van postzaken, uiteraard afhankelijk van de hulpvraag. Wij bieden deze ondersteuning/begeleiding dichtbij huis en/of aan huis

ONZE WERKWIJZE

  • De cliënt staat bij ons op de eerste plaats, waardoor hij/zij zich welkom voelt; bevorderen van zelfredzaamheid staat bij ons centraal
  • Het opbouwen van een vertrouwensband is voor ons heel belangrijk, vooral omdat dit er mede voor zorgt dat een cliënt zich gerespecteerd voelt.
  • Wij sluiten aan bij de belevingswereld van een cliënt en kijken van daaruit naar kansen en mogelijkheden.
  • Wij bespreken met de cliënt wat hij/zij op eigen kracht kan, waardoor hij/zij (weer) in zichzelf kan geloven en zo zelfstandig mogelijk kan participeren en/of functioneren.

MEER WETEN

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Of wilt u een keer langskomen? Neem dan contact op met:

medewerker profielfoto

Judith Pique

Wmo begeleider
j.pique@bagroep.nl
06 4050 9384
locatiefoto

Wmo begeleiding Amsterdam Zuidoost

Bonte Kraai
Kraaiennest 68

1104 CD Amsterdam