Arnhem

Ambulante hulpverlening en activerend werk

Wij bieden begeleiding aan cliënten op verschillende leefgebieden als gezondheid, dagritme en postzaken, uiteraard afhankelijk van de hulpvraag van iemand. Wij bieden deze cliëntondersteuning dichtbij huis en/of aan huis. Naast ambulante ondersteuning begeleiden wij ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk, zowel vrijwilligerswerk als betaald werk. Wij werken nauw samen met de wijkcoaches, consulenten van het Centrum voor Activerend Werk, medewerkers team leefomgeving en andere organisaties en verenigingen uit de buurt.

Ambulante hulpverlening

Vanuit het sport- en wijkcentrum Rijkerswoerd biedt Susan Pelskamp, Wmo begeleider, Wmo begeleiding aan cliënten vanaf 18 jaar.

In deze video vertellen Susan en Erna (cliënt) over wat deze begeleiding voor Erna betekent.

Hieronder vindt u een schematische weergave van haar werkwijze:

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Activerend werk

Samen met het sport- en wijkcentrum Rijkerswoerd laat Peter Brandwacht, Wmo begeleider, mensen met een afstand tot de samenleving en/of de arbeidsmarkt weer ervaren hoe het is om te werken. Wij hebben verschillende stage- en werkervaringsplaatsen, waar cliënten aan de slag kunnen in bijvoorbeeld de groenvoorziening of als gastheer- of vrouw. Cliënten leren onder andere werknemers- en vakvaardigheden en via trainingen en workshops ontwikkelen zij competenties om bijvoorbeeld te solliciteren. In de activiteiten en werkzaamheden die wij organiseren spelen ontmoeting en samenwerking een belangrijke rol.

In deze video vertellen Peter en Ijoné (cliënt) over wat deze begeleiding voor Ijoné betekent.

Meer weten

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Of wilt u een keer langskomen? Neem dan contact op met:

Begeleiders

medewerker profielfoto

Peter Brandwacht

Wmo begeleider
p.brandwacht@bagroep.nl
06 15 01 67 46
medewerker profielfoto

Susan Pelskamp

Wmo begeleider
s.pelskamp@bagroep.nl
06 1557 7607