Zutphen

Ambulante ondersteuning en dagbesteding

Wij bieden dagbesteding aan cliënten vanaf 18 jaar. Samen met de cliënt stellen we een persoonlijk plan op dat past bij zijn/haar mogelijkheden en wensen. Het accent ligt -afhankelijk van de hulpvraag-  op het creëren van een gezond dagritme, het verbeteren van werknemersvaardigheden of mensen ontmoeten om zo een sociaal isolement voorkomen.

Wij werken samen met verschillende organisaties waar cliënten werkervaring op kunnen doen. Wij bieden bijvoorbeeld werk- en stageplekken in de horeca, facilitaire dienstverlening, maar ook op het gebied van dierverzorging en (moes)tuinieren.

Naast dagbesteding bieden wij ook ambulante begeleiding voor ondersteuning op andere leefgebieden. Wij bieden deze begeleiding aan cliënten op verschillende leefgebieden als gezondheid, dagritme en postzaken, uiteraard afhankelijk van de hulpvraag. Wij bieden deze cliëntondersteuning dichtbij huis en/of aan huis aan cliënten vanaf 18 jaar.

Onze werkwijze

  • Het bevorderen van de zelfredzaamheid van de cliënt staat bij ons centraal.
  • Wij vinden een vertrouwensband opbouwen met een cliënt erg belangrijk. Een goede band zorgt er voor dat de cliënt zo zelfstandig mogelijk kan participeren.
  • De cliënt staat bij ons op de eerste plaats, waardoor hij/zij zich gerespecteerd en welkom voelt.
  • Wij sluiten aan bij de beleefwereld van cliënten en kijken van daaruit waar kansen en mogelijkheden zijn.
  • Wij halen de eigen kracht van cliënten naar boven, waardoor cliënten (weer) in zichzelf geloven.

MEER WETEN

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Of wilt u een keer langskomen? Neem dan contact op met:

locatiefoto

Wmo Begeleiding Zutphen

De Kaardebol
Harenbergweg 1

7204 KZ Zutphen