070 30 29 500 info@bagroep.nl
hero image

B&A Zomer Festival donderdag 13 juni 2024

Na het succes van de B&A Beach Party in Scheveningen vorig jaar, zijn we dit jaar terug met het B&A Zomer Festival op het Festivaleiland Vidaa in Bergschenhoek/Rotterdam.

Samen met de meest gezellige mensen luiden we de zomer in! En wil je daarbij zijn? Geef je dan vóór 20 mei 2024 op via het onderstaande aanmeldformulier.

Programma

We ontvangen je graag vanaf 17:00 uur. Waarna je samen met je B&A collega’s uit heel Nederland kunt genieten van een divers festivalprogramma.

Verwacht de lekkerste zomerhits, feesttenten met ludiek entertainment, intieme campfire sessions, divers festivalfood en nog veel meer.

Rond 22:00 uur is het B&A Zomer Festival afgelopen.

Dresscode

De dresscode is zomers & relaxed (als het weer het toelaat natuurlijk). En dit jaar vooral feestelijk, want er zijn dit jaar geen sport- en spelactiviteiten waar je je van te voren voor op hoeft te geven.

Vervoer

We organiseren busvervoer vanaf een aantal locaties. Wil je daarvan gebruik maken? Geef dat dan in het aanmeldformulier aan. De exacte vertrekplaatsen en -tijden van de bussen worden later bekendgemaakt.

Hou er rekening mee dat er beperkte parkeergelegenheid in de omgeving is en de locatie redelijk slecht bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Neem je ticket mee

Belangrijk! Na aanmelding ontvang je je toegangsbewijs per e-mail. Vergeet die niet op 13 juni mee te nemen. Het kan zijn dat je die bij de bus en de ingang moet laten zien.

Zien jullie de 13e!

De B&A feestcommissie
feestcommissie@bagroep.nl

Locatie: Vidaa,
Hoeksekade 162, 2661 JL Bergschenhoek

Aanvang: 17:00 uur

Einde: 22:00 uur

De vertrektijden van de bussen worden later bekendgemaakt.


AANMELDEN B&A Zomer Festival 2024

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden.

  • Ja, ik kom graag naar de B&A Zomer Festival op donderdag 13 juni 2024
  • Locatie of project:
  • Zou je gebruik willen maken van georganiseerd busvervoer?
    Wij inventariseren of er behoefte is aan georganiseerd busvervoer. Zou je hier gebruik van willen maken?
  • Vragen of opmerkingen?