070 30 29 500 info@bagroep.nl
hero image

WERKEN BIJ BUURTTEAM AMSTERDAM ZUIDOOST

Jouw werk is van veel waarde.

Kom jij ons team versterken?

Om goede dienstverlening te kunnen leveren voor de Amsterdammers van het stadsdeel Zuidoost hebben wij veel medewerkers nodig. Medewerkers met allerlei opleidingen, capaciteiten en achtergronden. Betaalde krachten, vrijwilligers en stagiaires.

Binnen een buurtteam krijg jij de ruimte en verantwoordelijkheid om samen met jouw cliënten en buurtbewoners te werken aan het versterken van hun veerkracht. Dat doe je samen met alle partners in de buurt en als het nodig is, betrek je daar andere specialisten bij. Zodat alle Amsterdammers mee kunnen doen.

Dit zijn wij

B&A is een uitvoerings-en adviesorganisatie in het sociaal domein. Binnen het sociaal domein richten wij ons op de snijvlakken welzijn & zorg, jongeren en participatie & activerend werk. Bij B&A werken meer dan driehonderd mensen verdeeld over meerdere steden in ons land. Bij de gemeente Amsterdam is dat onder de lokale naam Buurtteam Amsterdam.


Met jouw talent op de juiste plek

Elk stadsdeel heeft 1 buurtteamorganisatie die verantwoordelijk is voor alle buurtteams in dat stadsdeel. De buurtteams vormen met elkaar Buurtteam Amsterdam. Ze werken allemaal vanuit dezelfde visie en aanpak. Eén waarbij we geloven in de meerwaarde van een outreachende aanpak; een aanpak waarbij we inzetten op contact maken, praktische hulp, mensen uit hun isolement halen en bij hun omgeving betrekken. Elk stadsdeel heeft een eigen dynamiek en problematiek.

Lees minder Lees verder

Ben jij de persoon die wij zoeken?

bekijk hieronder de meest actuele vacatures voor betaalde functies, vrijwilligerswerk en stageplaatsen.

  • Alle (11)
  • Vacature (7)
  • Stageplaatsen (1)
  • Vrijwilligerswerk (3)