070 30 29 500 info@bagroep.nl
hero image
18-02-2020

Hulp bij geldproblemen

Een cliënt aan het woord

Geldproblemen. Het kan iedereen overkomen.

Geldproblemen. Het kan iedereen overkomen. Ieder verhaal is anders. In deze video vertelt onze cliënt van Civic Amsterdam over haar problemen, hoe zij bij Civic Amsterdam terecht kwam, is geholpen en hoe zij nu in het leven staat. Haar boodschap is:

Ik zou iedereen adviseren: deel het met je familie, deel het met kennissen, deel het op je werk. Er is altijd wel iemand die je in vertrouwen kan nemen. Maar zoek echt hulp, dat is mijn grootste boodschap, wat je moet doen. Want je kan het niet alleen oplossen, dat lukt niet.

De video is onderdeel van de campagne ‘Geldproblemen? We gaan samen aan de slag’ waarin acht maatschappelijk dienstverleners en gemeente Amsterdam samen optrekken om Amsterdammers met geldproblemen snel contact te laten opnemen met een maatschappelijk dienstverlener in de buurt voor gratis hulp.


CIVIC AMSTERDAM, ONDERDEEL B&A

Civic Amsterdam wordt uitgevoerd door B&A. Civic Amsterdam biedt maatschappelijke dienstverlening, schuldhulpverlening en collectieve ondersteuning aan bewoners in Amsterdam met inzet van een groot aantal vrijwilligers.

> meer over Civic Amsterdam